Besplatni koncerti u zagrebačkoj gastro oazi

Ljetno raspoloženje u glavnom gradu dobit će novi uzlet uz tri dana nevjerojatne zabave koja će vas odvesti na putovanje u svijet egzotičnih papiga, zabavnih umjetnosti i predivne glazbe. U najljepšoj zagrebačkoj zelenoj gastro oazi – restoranu Botanist priprema se doživljaj koji ćemo zasigurno dugo pamtiti.

botanist-zelena-oaza-1

Višeosjetilna trodnevna avantura počinje u srijedu 12. srpnja od 20.30 sati besplatnim koncertom grupe Detour u prostranom zelenom vrtu Botanista, na Remetinečkoj cesti 101. Ova glazbena grupa postigla je izvanredne uspjehe i osvojila srca publike diljem svijeta.

botanist-zelena-oaza-2

Poznata je po svojim zaraznim melodijama i iznimno talentiranim glazbenicima koji su svoju karijeru gradili svirajući s poznatim glazbenim ikonama. Detour je također ostvario impresivan uspjeh s nekoliko hitova na glazbenim ljestvicama kao što su Bez tebe, Mjesec, Tvoje lice se promijenilo, a njihov nastup na najljepši će način započeti trodnevno višeosjetilno ljetno iskustvo u srcu metropole.

Od 18 sati na rasporedu je izložba egzotičnih papiga čiji je domaćin trogodišnja maskota i omiljeni član tima Botanista – papiga Pablo. Ovaj simpatični papagaj obožava društvo stoga poziva sve posjetitelje koji imaju papigu da je povedu na druženje, a ona najsimpatičnija osvojit će posebnu nagradu iznenađenja.

botanist-zelena-oaza-3

Velika zelena oaza u gradu dom je stotinama različitih biljnih vrsta, među kojima se nalazi i nekoliko stabala starijih od sto godina, predimenzionirane skulpture gljiva, klavir i bicikl iz kojih raste cvijeće, klupice i kandelabri za zaljubljene, freska s likom zaštitnika vrtlara Sv. Fiacra.

Idealno za uzbudljive aktivnosti u četvrtak, 13. srpnja, kada posjetitelje očekuju kreativne radionice na temu papiga, ptica i rođendana. Od 16 sati posjetitelji će uživati u čaroliji stvaranja i bez sumnje otkriti skrivenog umjetnika u sebi.

botanist-zelena-oaza-4

Oni najmlađi će pak uživati u nezaboravnom dječjem disku uz vesele animatore. Večernji koncert Ivane Galić – Soul Beat od 20.30 sati odvest će Vas na glazbeno putovanje koje će se savršeno uklopiti u ljetne zagrebačke večeri.

Petak, 7. srpnja, rezerviran je za čaroliju koju donosi klaun Balonko i prekrasne face painting kreacije. Od 16 sati vaša mašta postaje stvarnost. Nakon slijedi zabavni nastup mađioničara čiji će trikovi svakoga ostaviti bez daha.

botanist-zelena-oaza-5

Na radost brojnih obožavatelja latino glazbe, od 20.30 sati slijedi Buena Vista salsa party pod zagrebačkim zvjezdanim nebom koji će uz vrhusku glazbu, profesionalne plesače te druženje i uživanje u gastro delicijama upotpuniti zabavnu trodnevnu avanturu.

Dok će oni stariji uživati u raznovrsnim gastro delicijama, mlađi posjetitelji moći će se prepustiti zabavnim aktivnostima poput face paintinga te se zabaviti uz klauna Balonka.

botanist-zelena-oaza-6

Uz dopuštenje: Select PR (sve fotografije)