Brojni poznati nisu propustili premijeru filma

Blitz i CineStar Cinemas u IMAX-u okupili su mnoge ljubitelje spektakularne franšize Mad Max na premijeri neustrašive nove avanture kultnog redatelja Georgea Millera naziva “Furiosa: Pobješnjeli Max Saga”. Kultna saga vraća nas u svijet ludila na kotačima, obogaćen nevjerojatnim kaskaderskim scenama i postapokaliptičnom dramom, a najnoviji nastavak među prvima su pogledali i Petra Kurtela, Lucija Lugomer, Mia Čičak – Miach, Davor Garić, Lara Vukušić, Tina Walme Petrić i suprug Marko Petrić, Sandi Hadžić i Cindy Šoštarić Hadžić, Luka Lajić, Dario Marčac, Dino Rogić, Petar Radojčić Bizzo i brojni drugi.

premijera-furiosa-1

Pobješnjeli Max kultni je australski znanstveno-fantastični film iz 1979. godine s Melom Gibsonom u glavnoj ulozi. Od tada snimljena su i nastavci: Pobješnjeli Max 2: Cestovni ratnik iz 1981., za kojeg dio kritike, a i publike tvrdi da je bolji od originalnog filma, Pobješnjeli Max 3: Thunderdome iz 1985., s Tinom Turner u jednoj od glavnih uloga, Pobješnjeli Max: Divlja cesta iz 2015., a novi nastavak „Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“ s nestrpljenjem se očekuje već duže vrijeme. U novoj neustrašivoj avanturi, Anya Taylor-Joy oživljava mladu Furiosu, koja se hrabro suočava s nemilosrdnim izazovima opustošenog svijeta. Uz Chrisa Hemswortha u ulozi zastrašujućeg antagonista, ovaj prequel slavne franšize “Mad Max” donosi priču o počecima neustrašive heroine.

premijera-furiosa-2

Radnja filma osvjetljava početke omiljene ratnice, otkrivajući kako je preživjela u svijetu gdje je vladavina sile jedini zakon. S povratkom provjerenog tima koji stoji iza “Mad Max: Fury Road”, uključujući oskarovku Margaret Sixel te skladatelja Junkie XL, ovaj film obećava biti spektakl za sva osjetila.

premijera-furiosa-3

Uz impresivan vizualni stil koji je postao zaštitni znak serijala, “Furiosa” postavlja novi standard u žanru akcijskih filmova. Ovo je filmsko ostvarenje krcato akcijskim sekvencama koje oduzimaju dah, dok istovremeno razotkriva emotivnu srž svojih likova, čineći “Furiosu” jedinstvenom pričom o otporu protiv ugnjetavanja.

premijera-furiosa-4

Publika će biti svjedok ne samo Furiosinog fizičkog putovanja kroz pustoš, već i njezine unutarnje borbe za pronalazak identiteta i osjećaja pripadnosti jer nas priča vodi kroz duboko emotivno putovanje, od njezine otmice do borbe za slobodu i pravdu.

Ovo remek djelo, pretpremijerno, možete pogledati od danas, 22. svibnja u svim kinima u distribuciji Blitz filma, kada se ujedno održava i CinePremiere večer, a prema redovnom rasporedu film možete pogledati od 23. svibnja u svim CineStar kinima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama kina ili na web stranicama.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)