Crtići pod bor

Uskoči u Disney vlakić i uz Pickbox provedi najbolji filmski Božić!

Zimski praznici odlično su vrijeme za opuštanje, prepuštanje mašti i pretjerivanje u animiranim delikatesama. Neki će reći da Božić nije Božić bez Sam u kući, no najviše topline ipak donose Disneyjevi klasici – oni koje smo svi gledali u djetinjstvu, a i oni noviji koji odmah prirastaju srcu. Ako ste u potrazi za baš originalnim poklonom, svojim klincima poklonite bezbroj Disneyjevih crtića koji se mogu gledati bezbroj puta!

crtic

Odbrojavanje do Božića uz Disney crtiće

Bilo da se radi o pustolovnom dječaku Petru Panu, nježnoj Snjeguljici, predivnoj Indijanki Pocahontas, dobrom Zvonaru crkve Notre Dame, neobičnom duu Princeza i Žabac, odvažnoj Meridi Hrabroj, psiću Gromu ili robotiću WALL-E-ju, Disney likovi su super i vode nas u svjetove koje nikada ne bismo imali prilike posjetiti.

Za Božić će nas uveseliti sva tri nastavka Djeda Božićnjaka s vječno smušenim TV tatom Timom Allenom, Božićna priča s Jimom Carreyjem, Dolazim kući za Božić o sebičnom tinejdžeru Jakeu koji ipak nauči čari Božića, a za one koje vole šašave Muppete, tu je i Muppetova božićna priča ispričana na način kako to samo znaju Muppeti.

Zvončići, zvončići i Disneyjevi crtići

Kauč, božićni kolač, bljeskave žaruljice na boru i predivna božićna priča na ekranu… Na Pickbox dolazi najpopularniji i najemotivniji film svih vremena, Bambi, koji je ove godine navršio čak 73 godine. Ako volite psiće i njihove avanture, osim božićnog Psići spašavaju Božić, neizbježni filmovi 101 dalmatinac i 102 dalmatinca naučit će vas da se nitko, pa ni notorna Cruella, ne smije zafrkavati sa slatkim psićima.