Dani gaminga u Lumini shopping centru

Odmjeri snage u svijetu novih video igrica i isprobaj originalan 4D F1 simulator na kojem treniraju zvijezde Formule 1.

Nakon prošlogodišnjeg rekordnog interesa, Lumini shopping centar i ove godine pruža svim ljubiteljima video igrica i adrenalina vikend posvećen samo njima. Dani gaminga održat će se u subotu 21. i nedjelju 22. studenoga, a uz visoku dozu adrenalina i zabave posjetitelji će moći osvojiti i mnogobrojne nagrade.

Svi vjerni fanovi gaming svijeta imat će priliku zabaviti se igrajući najpopularnije video igrice na PlayStationu, Nintendu i Xboxu, a najbolji među njima mogu osvojiti vrijedne nagrade.
Nagrade osiguravaju Technomarket, T-Com, Victus Lumini, Fortuna2, Stadium Bowling, Farmacia i Semos informatika, dok pizzerija Fortuna2 dodatno svima koji se prijave na LAN turnir daruje i 15% popusta na sve pizze.

Posebna atrakcija će i ove godine biti originalni 4D F1 simulator na kojem treniraju zvijezde Formule 1 gdje se može iskusiti najveća doza adrenalina ovog uzbudljivog sporta. Potpuno drugačije iskustvo ponudit će LAN spot sa 16 umreženih računala na kojima se može natjecati 16 profesionalnih gamerskih timova u video igricama Call of Duty 2 i 4. Kako bi svatko pronašao nešto za sebe osiguran je i Retro korner gdje na se dobro očuvanoj, skoro 3 desetljeća staroj konzoli, mogu zaigrati svima dobro poznate igrice iz djetinjstva.

dani-gaminga-1

Uz dopuštenje: Pragma komunikacije (sve fotografije)