Deseti rođendan Studia ROOF u Hrvatskoj!

U zagrebački dućan Dizajnholik stigle su fantastične didaktičke igračke od čvrstog recikliranog kartona u kojima će uživati svi uzrasti.

Nizozemski Studio ROOF, otprije poznat pod imenom Kids on Roof, već deset godina stvara maštovit i kreativan 3D svijet od ekološkog, recikliranog kartona. Osnivači brenda su bračni par Romy Boesveldt i Ilya Yashkin, a prve proizvode uspješno su ‘testirali’ na svoje troje djece i njihovim prijateljima.

Roof igračke

Prvi proizvod Studia Roof, poznata kućica od kartona, danas je klasik koji krasi mnoge dječje sobe diljem svijeta. To je kućica u kojoj možete boraviti i po kojoj možete šarati, bojati te ju pretvoriti u najmaštovitiji kutak Vašeg doma.

Osim legendarne kućice, složiti možete i kućicu za lutke, raketu, čarobno, sanjivo drvo, snažnog i dostojanstvenog jelena, plahu srnu ili lisicu sa mladima. Uz šumske prijatelje u ponudi se nalaze i divlje životinje, razni autići, avioni, roboti, zanimljive poklon-čestitke, kreativni i neobični magneti, mobili te simpatične unikatne Popje lutkice od tkanine. Od 2013., Studio Roof počinje raditi i vlastitu kolekciju namještaja za djecu.

Sve igračke načinjene su od recikliranih materijala, slažu se u 3D oblike i uz pomoć Vaše mašte postaju nepresušan izvor igre, zabave i učenja.

Roof igračke Roof igračke

Glavni cilj Dizajnholika s uvođenjem ove kolekcije na naše tržište je pobuđivanje mašte te slavljenje prirode i imaginacije. A imaginacija ne poznaje dobne granice. Stoga će u kolekciji Studia Roof jednako uživati i odrasli. Ne samo u slaganju i pričanju priča koje ovi predmeti nezadrživo pobuđuju, već mnogi od predmeta izvrsno funkcioniraju i kao ukras u modernim interijerima.

Proizvode možete pronaći u dućanu Dizajnholik, Ilica 11 (u dvorištu) i u web-shop-u www.dizajnholik.hr, a sve novosti Studia ROOF možete pratiti na www.studioroof.com.

Uz dopuštenje: Dizajnholik (sve fotografije)