Djecu ovog ljeta čeka bogati animacijski program

Približava nam se ljeto i počinje razdoblje odmora, opuštanja i zabave.

Za Vas smo i ove godine pripremili bogatu ponudu unutar Ljetnog animacijskog programa u kojem donosimo bogatu ponudu animacijskih sadržaja za djecu i odrasle.

Ukoliko organizirate ekskurziju ili izlet tu smo da ponudimo animacijske pakete s jednodnevnim ili višednevnim prigodnim programima.

aminacija-predstava-1

Eventi na otvorenom idealna su prilika za igre i radionice na otvorenom, ludu zabavu na napuhancima, a u večernjim satima možete uživati u plesnim nastupima i raznim vrstama performansa s cirkuskim elementima poput akrobacije, žongliranja, vatre i sl.

Izdvojili smo neke od njih. S nestrpljenjem čekamo Vaš upit i priliku da budemo dio Vaše ljetne priče!

aminacija-predstava-2

Vatreni show – dinamični, koreografirani vatreni performans u kojem se nižu žonglerske bravure prožete napetošću koju donosi toplina i blizina vatre. Krotitelji i gutači vatre manipuliraju vatrenim rekvizitima: vrte vatrene obruče, vatrene špage, ţongliraju bakljama i vatrenim kuglama, šire vatrene lepeze… Napomena: umjesto vatre može se izvesti led light ili uv light show – sličan program, samo se radi s led ili uv svjetlima umjesto s vatrom (prigodno za zatvoren i mračan prostor). Ukupno trajanje programa je 15 – 20 min.

Akrobatski show – nastup koji uključuje kombinaciju različitih performera. Cirkuski (žongleri, akrobati) i plesni (break dance, hip hop) performeri naizmjenično izvode više točaka svakog programa. Trajanje nastupa je oko 30 min.

aminacija-predstava-3

Cirkuski show – program se sastoji od ţongliranje lopticama i čunjevima, a ovisno o izvođaču show se upotpunjuje voţnjom monocikla, manipulacijom različitim objektima (prozirna kugla, hula – hoop, poi – poi, diabolo), balansiranjem tanjurima, akrobatskim elementima, gestama i mimikom. Nastup uključuje više izvođača i traje 30 – 40 min.

Uz dopuštenje: Animacija djece i odraslih (sve fotogafije)