Donacija „Egoista“ udruzi Senzori

U nazočnosti brojnih uzvanika, caffe bar Egoist donirao je 17.915,00 kuna Udruzi za pomoć djeci sa senzornim poremećajima “Senzori” nakon uspješno završene humanitarne akcije „Egoist ima herc za djecu Senzore“ koja je trajala od 5. studenog do 6. prosinca 2015. godine u caffe baru Egoist u City Centeru one West.

milan-bandic

Od svake kupljene kave donirana je 1 kuna te je dodatno od svakog kupljenog proizvoda iz kutka za kavu donirano 10 posto potrošenog iznosa.

Akciji su veliku podrsku dale i osobe iz javnog života, humanitarno konobareći i poslužujući kavu gostima, poput Mirne Medaković, Tarika Filipovića, Sanje Doležal, Borisa i Maria Mirkovića i mnogih drugih.

Ova donacija pomoć je u opremanju terapijskih prostora udruge odnosno za kupnju opreme za senzornu sobu namijenjenu djeci sa senzornim poremećajima.

mirna-tarik

Udruga Senzori za glavni cilj ima terapijski rad s djecom koja pate od senzornih poremećaja te savjetovanje roditelja u cilju postizanja stimulativnog i sretnog životnog okruženja za male “Senzorce”.
Caffe bar Egoist vec dugi niz godina pomaže razne humanitarne projekte koje i sam organizira. Biti društveno odgovoran član lokalne zajednice i pomagati onima najpotrebnijima, posebice djeci, za Egoist je vrlo važan i sastavan dio poslovanja.

Uz dopuštenje: Egoist (sve fotografije)