Dopustite vašoj koži da ponovno diše

Čišćenje lica najbitniji je dio svakodnevne beauty rutine.

Naša je koža ogledalo stanja cijelog organizma, a san svake žene je da ona bude glatka i čista.
Upravo zato je važno očistiti ju ujutro i navečer kako bismo omogućili našoj koži da diše punim plućima i regenerira se tijekom noći.

rose-touch-1

NIVEA je ponovno postavila stepenicu više te vam donosi novu NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje lica koja ne samo da pruža dubinsku hidrataciju i učinkovito čišćenje, već ga pretvara u trenutke glatkog užitka za vašu kožu i osjetila.

Nanesite laganu prozračnu pjenu s jedinstvenom formulom obogaćenom organskom ružinom vodicom i osjetite njezinu nježnu kremastu strukturu. Prepustite se učinkovitoj micelarnoj tehnologiji NIVEA Rose Touch pjene za čišćenje lica koja temeljito, ali iznimno nježno čisti vašu kožu kako bi ona bila prekrasna i glatka.

rose-touch-2

Zahvaljujući posebnoj glavi pumpe, u kontaktu sa zrakom, pjenušava vodica pretvara se u laganu prozračnu pjenu koju je potrebno kružnim pokretima umasirati na vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea te potom temeljito isprati mlakom vodom.

Bilo da je vaša koža masnija te sklona prištićima i miteserima ili pak suha i krhka – za savršeno njegovano i očišćeno lice isprobajte NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje namijenjenu svim tipovima kožu, uključujući i onu najosjetljiviju.

Uz dopuštenje: Dialog kominkacije (sve fotografije)