Doživite ‘Continental Experience’ povodom premijere blockbustera ‘John Wick 4’

Ako ste se ikada željeli pridružiti akciji i stvoriti vlastitu priču o Johnu Wicku, sada je vaše vrijeme.

U srijedu 22. ožujka će se povodom premijere filma samo u CineStaru Arena IMAX u Zagrebu održati izložba replika arsenala koji je do sada viđen u John Wick filmovima

‘John Wick’, jedna je od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza, a idući tjedan u kina konačno stiže njezin četvrti nastavak i po mnogima najimpresivniji John Wick do sada. Najbolje akcijske scene ikada snimljene ‘zapalit’ će kino publiku, a naš vodeći kinoprikazivač CineStar se tom prilikom udružio s Blitz filmom kako bi obožavateljima donio pravi ‘Continental Experience’.

john-wick-film-1

Naime, u srijedu 22. ožujka će se povodom premijere filma u CineStaru Arena IMAX u Zagrebu održati izložba arsenala koji je do sada viđen u filmovima koji prikazuju Keanua Reevesa kao briljantnog akcijskog heroja.

Riječ je o replikama oružja kojim se John Wick koristio u istoimenim filmovima. Poznato je kako se Wick često nalazio u neugodnim situacijama iz kojih je uvijek izašao kao pobjednik, a ovo je prava prilika da vidite koji različiti alati su mu u tome pomogli.

john-wick-film-2

Posjetitelji će te večeri, osim filma u najboljim formatima kao što su 4DX te IMAX, prije samog filma moći uživati i u demonstracijama atraktivnih borilačkih vještina, a oni najsretniji će kući otići sa poklonom iz najnovijeg filma. Događaj je dio opsežne kampanje ‘John Wick 4’ koji u kina stiže u srijedu 22. ožujka.

Za one najvjernije fanove franšize, kao i one koji se žele podsjetiti prijašnjih naslova u kojima Keanu Reeves ima jednu od svojih najpoznatijih uloga, pokrovitelj premijere CineStar TV Channels je pripremio John Wick maraton ekskluzivno na svojem najgledanijem Cinestar TV 1 kanalu.

john-wick-film-3

Dok iščekujete premijeru, svakako preporučamo gledanje prva tri nastavka: ‘John Wick’ već u ponedjeljak, 20. ožujka u 20:15, ‘John Wick 2’ u utorak 21.ožujka u isto vrijeme, te ‘John Wick 3’ u srijedu 22. ožujka u 20:15 sati, samo na Cinestar TV 1.

‘John Wick 4’ je nastavak koji će zasigurno proširiti horizonte, a Keanu Reeves je impresivno ponovio ulogu plaćenog ubojice koji se vraća u opaki svijet koji je ostavio iza sebe kako bi pronašao način kako zauvijek poraziti High Table – vijeće dvanaestorice zločinačkih šefova koji vladaju najmoćnijim organizacijama kriminalističkog podzemlja te koje nudi više milijuna dolara za Wickovu glavu.

john-wick-film-4

Međutim, prije nego što Wick može zaraditi svoju slobodu, mora se suočiti s novim neprijateljem koji ima moćne saveznike diljem svijeta i koji će pretvoriti stare prijatelje u smrtonosne neprijatelje. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin.

U režiji Chada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Basila Iwanyka i Erice Lee. Keanu Reeves je radom na filmovima o Johnu Wicku kao i filmovima Matrix postao jedan od najvećih akcijskih zvijezda, a u ovom nastavku pridružuju mu se još dvije svjetske legende, Donnie Yen i Hiroyuki Sanada. U filmu još glume Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada i Shamier Anderson.

Za scenarij su zaslužni Shay Hatten i Michael Finch. Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch i Michael Paseornek su izvršni producenti filma.

‘John Wick 4’ u distribuciji Blitza pogledajte u kinima od 22. ožujka u svim CineStar formatima – IMAX, 4DX, Gold Class, eXtreme, te u ostalim CineStar kinima. Hoće li ovoga puta biti provod ili sprovod?

Glavno je pitanje filma ‘John Wick 4’, stoga požurite po svoju kino ulaznicu na www.cinestarcinemas.hr

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)