Dramatična zimska kolekcija omiljenog brenda za djecu

Specijalizirani multibrand store Ne.Ne.Ne. u centru Zagreba donosi još jednu čarobnu kolekciju u kojoj će se naši najmlađi osjećati kao prave male-velike zvijezde.

Nova Holiday kolekcija jedinstvenog izraelskog brenda Nununu donosi pravi blagdanski duh s odmakom od tradicije. Uz mnogo tila, šljokica i perla, te raskošnih, dramatičnih viktorijanskih krojeva haljina već osjećamo Božić pred vratima! Zašto bi ovi romantični i upečatljivi komadi odjeće bili samo za otmjene prigode?

nununu-holiday-kolekcija-1

Uz jedinstvene i tople jakne te odvažne majice dobra zabava je zagarantirana, a mališani će uživati veselo šetajući ulicama grada u novoj Nununu Holiday kolekciji u kojoj će pokazati svoj stav! Djecu od malena možemo naučiti da mogu izraziti svoju kreativnost te da je super biti drukčiji – ako je baš to ono što žele!

Ekscentrični i nekonvencionalni Nununu u svijetu dječje mode stvorio je pravu revoluciju jer dopušta mališanima slobodu da sami biraju tko su!

nununu-holiday-kolekcija-2

Brend koji karakteriziraju alternativni uzorci lubanja već je godinama omiljen među celebrityma diljem svijeta, kao što su sestre Kim i Kourtney Kardashian, Crissy Teigen, Heidi Klum i Pink. One svoje mališane oblače u drugačije, gotovo unisex forme, koje često nalikuju odjeći za odrasle.

Nununu odjeća ima enkapsuliran miris u samoj tkanini koji traje do sedam pranja i daje novu dimenziju doživljaja mode.

nununu-holiday-kolekcija-3

Multibrand store Ne.Ne.Ne. poznat je po svom specijaliziranom asortimanu koji svojom ponudom odskače od uobičajene i uvijek zna što izabrati za najmlađe. U njihovu ponudu ulaze samo brendovi koji su fokusirani isključivo na materijale organskog podrijetla, održive te etičke proizvodnje.

nununu-holiday-kolekcija-4

Najpoželjnije komade iz nove Nununu Holiday kolekcije možete pronaći u središtu Zagreba, u specijaliziranom multibrand dućanu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8. Kolekcija je dostupna i online na web stranici, Facebook stranici ili Instagram profilu.

Uz dopuštenje: Komunikacijsli laboratorij (sve fotografije)