Dražen Zečić otkrio što očekuje publiku u Varaždinu

Jedan od naših najtraženijih pjevača zabavne glazbe 9. travnja održat će veliki uskršnji koncert pred varaždinskom publikom.

drazen-zecic-koncert-1

Dugi niz godina prošao je od posljednjeg koncerta Dražena Zečića u varaždinskoj Areni, no u istoj atmosferi u kakvoj se s publikom tom prilikom rastao, 9. travnja nastavlja na velikom i dugoočekivanom uskršnjem koncertu.

drazen-zecic-koncert-2

‘I ovoga puta, publici možemo obećati barem dva sata odlične zabave. Uz nekoliko pjesma s posljednjeg albuma ‘Srce moje iz bitaka sto’, pjevat ćemo, naravno, i stare pjesme koje su ljudima poznate i drage… I nećemo gledati ‘na sat’…’ – otkrio je Zečić.

drazen-zecic-koncert-3

Ima li nade za nas’, ‘Niko nema dva života’, ‘Boem u duši’, ‘Pokidat ću lance sve’, ‘Zašto plačeš’, ‘Sve si sama odabrala’, te ‘Sokole’ samo su neki od najvećih hitova jednog od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autora zabavne glazbe, uz čije su pjesme odrasle mnoge generacije.

Ne čudi, stoga, da je preostalo još jako malo karata za veliki uskršnji koncert, a mogu se nabaviti putem sustava Eventim, kao i na benzinskim postajama Petrol.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)