Dukat mlijeka – natječaj

Dukat poziva školarce da dizajniraju pakiranje svog omiljenog mlijeka.

Četvrtu godinu zaredom zagrebački Dukat raspisuje nacionalni kreativni likovni natječaj „Volim mlijeko!“ i poziva učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola da nacrtaju savršeni zajednički doručak s najmilijima.

Ovogodišnjom temom natječaja “Zajednički doručak” Dukat nastoji osvijestiti javnost o važnosti doručka te uopće zajedničkih obroka i ovaj dragocjeni ritual sačuvati u vrijeme pretrpanih dnevnih rasporeda djece i odraslih.

Dukat Volim mlijeko

Stručni će žiri po završetku natječaja izabrati četiri najkreativnija rada koja će početkom 2016. godine krasiti Dukat trajno mlijeko u tetrapak pakiranju.

Prvi natječaj „Volim mlijeko“ održan je 2012. godine a u posljednje je tri godina u ovom jedinstvenom projektu sudjelovalo više od 5.000 učenika diljem Hrvatske.

Kreativni likovni natječaj „Volim mlijeko!“ podržavaju Ministarstvo zdravlja te Ministarstvo obrazovanja, znanosti i sporta a partner projekta je Muzej suvremene umjetnosti Zagreb.

I zato već za sljedećim zajedničkim doručkom popijte čašu mlijeka, razgovarajte i smijte se sa svojim školarcima i potaknite ih da taj nezamjenjiv ugođaj prenesu na papir, a uz malo sreće možda i na pakiranje Dukat mlijeka!

Više o natječaju i uopće o važnosti zajedničkih obroka pročitajte na www.volim-mlijeko.hr te na Instagram profilu projekta@volim_mlijeko

Natječaj traje od 23. rujna do 31. listopada 2015.

Sponzorirani tekst: Dukat