Evolvie krevetić koji raste s djetetom

Mali anđeo, domaći brand koji obuhvaća brojne proizvode za majke i bebe, u Shopping Cityju West Gate je predstavio jedinstveni proizvod, krevetić „Evolvie“. Evolvie je prvi ovakav krevetić s domaćim potpisom, poseban po svojoj multifunkcionalnosti. Naime, Evolvie se razvija i raste skupa s djetetom od rođenja do dvanaeste godine života, a kada dijete preraste krevet, on se lako može prenamijeniti u pisaći stol ili fotelju.

„Jako smo ponosni što danas pred ovakvom publikom možemo predstaviti krevetić Evolvie, proizvod na čijem smo usavršavanju dugo radili. Uvijek inzistiramo na domaćem dizajnu najveće kvalitete i drago nam je da to prepoznaju naši partneri, ljudi iz struke, ali ponajviše roditelji koji nam se iznova vraćaju.“, izjavila je Helena Mikačić, voditeljica marketinga tvrtke koja stoji iza branda Evolvie.

Evolvie

Na predstavljanju krevetića okupili su se i brojni poznati roditelji koji su već iskazali velik interes za Evolviejem. Tako su predstavljanju nazočile i mnoge naše poznate mame, poput brand ambasadorice Evolvieja, voditeljice Lorene Nosić, Antonije Stupar Jurkin, dizajnerice Martine Felje, te naši poznati rukometaši Zlatko Horvat, Josip Valčić i mnogi drugi.

Uz dopuštenje: Grizli komunikacije (sve fotografije)