FAVBET je među prvima koji na hrvatskom tržištu nude novu opciju klađenja

FAVBET kladionica jedna je od onih koji u Hrvatskoj već neko vrijeme postavljaju trendove i uvode novitete kako bi bili u korak s vremenom i mogućnostima koje pruža online klađenje.

Nakon nove aplikacije, osvježenja web stranice i najšire atraktivne ponude događaja, FAVBET sprema još jedan novitet u svojoj bogatoj ponudi.

Svim svojim korisnicima, FAVBET, želi poboljšati iskustvo klađenja pa se zato može primijetiti kako često unaprjeđuju svoju ponudu i mogućnosti koje nude igračima. Uz novu mogućnost, Cashout (ranija isplata), koja je novost u online klađenju u Hrvatskoj, svim korisnicima FAVBET-a omogućava ostvarivanje ranije isplate dobitka (Cash-out) prije nego su postavljeni događaji (utakmice) završeni, tj. dok su u tijeku.

Ova mogućnost, svim igračima donosi novu razinu klađenja pošto ovakva opcija do sada nije bila dostupna na Hrvatskom tržištu. Do sada uobičajeni standard, bio je da se uložena sredstva ne mogu povući sve dok ne završe svi događaji na listiću, a uz ovu opciju igrač može povući svoja sredstva uložena na okladu prije nego što, na primjer, završi neka utakmica na koju se kladio.

Ponuda ranije isplate dijela dobitka odnosi se na cjelokupan uplaćeni listić te se njezinim prihvatom od strane igrača isplaćuje listić u cijelini, a ne samo određeni događaj. Isplatom dijela dobitka cjelokupni listić je validiran i smatra se završenim. Ova opcija dostupna je za prematch utakmice, kao i za utakmice uživo, a dostupna je za online klađenje na FAVBET web stranici, kao i na android i IOS aplikaciji.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)