Fitness program koji uključuje sve što je potrebno za uspjeh

Program fokusiran na promjenu mentalnog sklopa, navika i ponašanja, a zatim treninga, prehrane i mršavljenja.

Nova godina, nove odluke. Tako često izgleda početak svake. Neki ih se drže, neki ne odlučuju jer već u startu znaju da ih se neće pridržavati. Motivacija je potrebna svima, bez obzira na koje područje života se odnose donesene odluke. Nije sebično uzeti vrijeme za sebe i posvetiti se svojim odlukama. Na taj način, postajemo motivacija i svojoj okolini.

danijela-pupovac-fitness-program-1

Upravo se novogodišnje odluke često odnose na vježbanje i mršavljenje. Prosinac je mjesec u kojem većina ljudi pretjeruje s hranom i pićem, a kad siječanj pokuca na vrata, detox je riječ koja zaokupi mnoge i uđe u gotovo svačije rječnike. Odluka je uvijek i isključivo na svakom osobno. Kao što susjed ne može otići umjesto nas na posao, tako isto ni teta iz Njemačke ne može vježbati umjesto nas.

danijela-pupovac-fitness-program-2

Svi znamo što trebamo raditi da bi smršavili, ali kako – to raditi (redovno i dovoljno dugo) nas muči. „Promijeni se“ je program fokusiran na – kako. Kako ne odustati kad se umorimo i kad nam dosadi, kako to raditi to redovno i dosljedno, kako nastavljati kad zeznemo, kako raditi to kako treba, dovoljno dugo, disciplinirano i izvrsno.

Ovo je program fokusiran prije svega na promjenu mentalnog sklopa, promjenu navika i ponašanja, paralelno s redovnim treninzima i promjenom prehrane. „Promijeni se“ traje 9 tjedana, a uključuje online video treninge, plan prehrane i tjedne radionice te svakodnevno praćenje kroz osobni dnevnik treninga i prehrane od strane kineziologinje i nutricionistice.

danijela-pupovac-fitness-program-3

Dnevnici prehrane se ispunjavaju kroz čitav program, a nutricionist ih pregledava i usmjerava pojedinca kroz njih svakodnevno. To je nešto što ovaj program čini drugačijim i osobnijim.

Ovaj intenzivan program fokusiran je na rast i razvoj osobnosti, kako bi i ostvarili sve ciljeve koje smo si postavili u sljedećoj godini, a traje 1 + 9 tjedana i u potpunosti je online.

danijela-pupovac-fitness-program-4

Iako su online video treninzi uključeni u program, ne morate trenirati online. Možete nastaviti trenirati po nekom drugom programu koji vam već odgovara, a bitno je da to radite bar 4 x tjedno zbog pravila o stvaranju navika. Nulti (prvi) tjedan je proces ukrcavanja i rezerviran je za pripremu, postavljanje ciljeva i rješavanje predzadataka, koji su uvelike i priprema na tjedne u budućnosti kad se poželi odustati od promjene. Sustav podrške na programu je ogroman i raznovrstan te baš iz tog razloga, program ima toliki uspjeh.

Osim kroz dnevnik prehrane i treninga, praćeni ste i svakodnevno u grupi sa kojom krećete, kroz prijavljivanje odrađenih zadataka koji su vam dodijeljeni na svakoj od radionica, a odnose se na implementaciju teme koju se u tom tjednu obrađivala.

danijela-pupovac-fitness-program-5

„Ovo je najbitniji dio programa, kako se popularno kaže ‘znanje nije moć, primjena tog znanja je moć’, tako i na ovom programu nije dovoljno slušati i znati, moramo to odraditi. Ovaj dio se odnosi na promjenu mentalnog sklopa. Svi možemo smršaviti ali za ostati mršavi i u formi koju želimo, moramo se promijeniti mentalno. Način na koji vidimo sebe i svijet, fitness, zdravlje i mršavljenje“ – dodaje trenerica i vlasnica programa, Danijela Pupovac

Radionice se održavaju jednom tjedno, a na svakoj se obrađuje po jedna tema koja pomaže u osvještavanju starog ponašanja te vježba donošenja drugačijih izbora.

Neke od tema na radionicama možete pogledati ovdje.

Što se tiče online treninga možete birati iz čitavog spektra treninga a ovi vam se dodjeljuju pri upisu, po spremi, željama, ciljevima i ispunjenom upitniku. Novo na ovom programu su video treninzi s vanjskim opterećenjem, koje možete raditi od kuće s minimalnom opremom.

Ovo su treninzi poput onih koje bi odradili s Danijelom uživo u teretani, donose iste takve rezultate, a ne morate izaći iz kuće. Ovi novi video treninzi snimljeni su kod Matej Filipia u njegovom Reactive Boutique Fitness u Španskom u Zagrebu, koji ima uživo privatne i grupne treninge.

Nije obavezno da trenirate po online programima za ovaj program, neki zadržavaju privatne treninge, neki idu na grupne programe, a neki čak na jogu ili plivanje i dolaze na ‘Promijeni se’ samo zbog promjena navika, mentalnog sklopa i dosljednosti u fitnessu i zdravoj prehrani.

Za više o programima mršavljenja i promjene navika zapratite Danijelu na njezinom službenom Instragram profilu , za trening uživo u Reactive Boutique Fitness, raspitajte se kod Mateja.
Za kod za popust za 9 – tjedni ‘Promijeni se’ program i više informacija, pošaljite mail na info@fitnanasi.com, do 7.01.2021.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)