Glamurozne filmske dive kao inspiracija za blagdanski look

Uslijed mnogih obveza, preostaje malo slobodnog vremena, a toga je svjestan i Kalmar beauty tim, koji svojim klijentima pruža potpuni blagdanski makeover.

Najljepše vrijeme u godini u punom je jeku. Proslave, obiteljska druženja, poslovni domjenci, a uskoro Božić i Nova godina, događaji su koji se ne propuštaju. Crveni nokti, ženstvene frizure s volumenom i crveni ruž na usnama, jednostavno podsjećaju na blagdane i nepogrešiv su izbor kada je izgled u pitanju.

kalmar-new-year-1

Kada uđete u Kalmar Hair & Skin Boutique, obuzet će vas osjećaj da se nalazite u prekrasnoj božićnoj bajci. Osim vrhunskih usluga, ovaj Boutique se pobrinuo za ambijent i atmosferu. Osim što se svakom klijentu maksimalno posvećuje, Kalmar u tretmanima koristi proizvode vrhunske kvalitete.

kalmar-new-year-2

Interijer je luksuzan i iznimno ugodan. Saša Šekoranja, dodatno je oplemenio prostor detaljima i ukrasima, kako bi se klijentima dočarao božićni ugođaj. Tako se dražesna božićna dekoracija savršeno sljubila sa zagasito zelenim zidovima, koji osim što daju notu sofisticiranosti, asociraju na božićno zelenu boju.

kalmar-new-year-3

Njegovanu kosu i nokte te uredan i profesionalan make up, nemoguće je ne primijetiti. Zbog toga je težnja prepustiti se rukama koje znaju što rade, čiji je pristup stručan, precizan i pedantan. Osim što iz salona želimo izaći sa savršenom frizurom ili chic make up-om, izuzetno je važno da se u salonu opustimo i relaksiramo.

Užurbani tempo života i mnogobrojne svakodnevne obveze ne ostavljaju nam previše vremena pa je svaki slobodan trenutak dragocjen.

kalmar-new-year-4

Već smo debelo zakoračili u sezonu božićnih partyja pa ako želite zablistati od glave do pete, Kalmar Hair & Skin Boutique, adresa je koju ćete htjeti posjetiti.

Vaša kosa dobit će tretman kakav zaslužuje, vaši nokti bit će nikad ljepši, a profesionalan make up, učinit će da se osjećate kao hollywoodska zvijezda. Za potpuni spa doživljaj pobrinut će se ljubazno i stručno osoblje Kalmara, a doprinijet će mu i ambijent koji oduševljava.

kalmar-new-year-5

Priuštite si svojih „5 minuta“ na adresi Opatijska ulica 9, u Rijeci, a za dodatne informacije posjetite i službenu Instagram stranicu.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)