Izašao je novi trailer za dugoočekivani filmski fenomen Barbie

Izašao je novi trailer studija Warner Bros Pictures za dugoočekivani filmski fenomen Barbie, koji u kina stiže 20. srpnja 2023. u distribuciji Blitza. Vodeće uloge imaju – nominirani za Oscara Margot Robbie kao Barbie i Ryan Gosling kao Ken.

barbie-film-1

Živjeti u Barbielandu znači biti savršeno biće na savršenom mjestu. Osim ako nemaš potpunu egzistencijalnu krizu. Ili si Ken.

barbie-film-2

Međutim, Robbie i Gosling nisu jedine „lutke“ u filmu!

Impresivnu zvjezdanu glumačku postave čine legendarna glumica i oskarovka Helen Mirren, glumice America Ferrara i Kate McKinnon, Michael Cera, Will Ferrell i Emma Mackey. U filmu se, naime, pojavljuje i glazbena zvijezda Dua Lipa koja je u ulozi Mermaid Barbie, dok je Issa Rae President Barbie te mnoge druge slavne osobe iz svijeta showbiza.

Film Barbie je režirala slavna Greta Gerwig prema scenariju koji je napisala zajedno s nominiranim za Oscara Noahom Baumbachom. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner.

Po samom timu koji je radio na filmu jasno je da će biti riječ o velikom hitu, opuštajućoj komediji smještenoj u fantastičnom svijetu koja će privući brojnu publiku u kina.

barbie-film-3

BARBIE u distribuciji Blitza u kina stiže od 20. srpnja 2023.

Uz dopuštenje: Blitz (sve fotografije)