Jellyfish In Space postaje omiljena lokacija za brunch subotom

Jedan od najpopularnijih obroka današnjice upotpunjen koktelima s originalnim potpisom, garantira odličan dnevni provod vikendom.

jellyfish-brunch-1

Dnevni izlasci subotom posljednjih su godina postali izrazito popularni na području grada Zagreba, a tome svjedoči i porast gastro lokacija koje su upotpunile svoje ponude raznim delicijama. Osim klasičnih ručkova i večera, visoko na ljestvici omiljenih obroka smjestio se i brunch.

jellyfish-brunch-2

Kombinacija doručka i ručka koja se po prvi puta pojavila u 19. stoljeću na području Engleske, a ubrzo nakon toga, proširila cijelim svijetom i postala sinonim za dnevnu zabavu. Neizostavan je dio brojnih kultnih filmskih scena, veže se uz dnevna druženja vikendom te slovi kao dio dana u kojem je ”dozvoljeno” utažiti žeđ koktelom.

jellyfish-brunch-3

Zagrebačka gastro scena svako malo postane bogatija za neko novo mjesto, no zaljubljenici u dobre zalogaje vjerno se vraćaju dobro poznatim lokacijama. Jedna od takvih je i Jellyfish In Space food & cocktail bar, koji donosi omiljene okuse fusion Azije s elementima latinoameričke kuhinje i dozu zabave u užurbanu svakodnevicu.

jellyfish-brunch-4

Misao vodilja i vječita inspiracija spomenute zagrebačke gastro oaze je svemir jer je velik i raznolik, nije dosadan, a u njemu, baš kao i u Jellyu, događa se uvijek nešto novo. Na dnevnoj bazi trude se biti inovativni i kontinuirano Zagrebu pružati nešto novo i zanimljivo.

jellyfish-brunch-5

Tome svjedoči i činjenica da non stop rade na ponudi hrane, pića i programa, kojima privlače domaće i strane goste. Zagreb poput svake svjetske metropole mora živjeti svaki dan, a ne samo vikendom. Tako je ponedjeljkom na programu stand-up komedija, a utorak je tematski – od live svirki do taco tuesdaya.

Srijeda je rezervirana za all you can eat sushi, dok se četvrtkom održavaju tematske live svirke koje donose zvukove određenih krajeva. Novitet koji su posljednji uveli je subotnji brunch & cocktail party, kojim će omogućiti da se prisutni opuste i zabave tijekom dana i druže nakon napornog radnog tjedna.

jellyfish-brunch-6

Tomislav Sulić, vlasnik Jellyfisha i poznati hrvatski mixolog spremio je nekoliko noviteta od kojih se posebno ističu: bubbly kokteli – kokteli na bazi pjenušaca, bites – zalogaji inspirirani sushijem i tartarima te brunch & bubbles – novi dnevni party inspiriran američkim brunchevima i ljetnim afterima.

Meni obiluje delikatesama kao što su: losos canape – kombinacija tramenzzino canapea, krem sira i limuna, podloge od lososa mariniraniranog u kopru te mladog luka na vrhu, canape od povrća i piletine kao spoj okusa naglo preprženog povrća na ljubičastom luku sa začinima, gljiva, piletine i neizostavnog sira.

jellyfish-brunch-7

Tu su i neizostavne rice cakes kozica i rice cakes tuna čiji je glavni sastojak panirana sushi riža, oblikovana na rice cake oblike, obogaćena dodacima kao što su tartar od tune, tartar od kozica, Jelly mayo umaka, sriracha i raznih začina.

Gunkan je napravljen od sušenih rajčica, feta sira, kaparija i prženog lososa s rižom oblikovanom u nigiri s dodatkom krastavca izrezanog na trakice, a na tanjure donosi okuse Dalekog istoka.

Predstavljanje prvog Jellyfish bruncha održalo se protekle subote na dobro poznatoj lokaciji Martićeva ulica 71. No, osim u dobroj hrani i koktelima s originalnim potpisom, prisutni su uživali uz DJ-a koji je u suradnji sa saxom i harmonikom donio dašak svjetskih partyja i dodatno ugrijao atmosferu.

Iako Jellyfish mnogi percipiraju kao sushi bar, svojom veličanstvenom ponudom jela, pića i bogatih programa dokazao je da je puno više od klasičnog sushi bara.

Uskoro stiže i spin-off Jellyfisha, delikatesni sandwich bar koji će prvo biti prezentiran putem aplikacije Wolt, a nakon toga plan je proširiti isti gradom. U Jellyfishu nikad nije dosadno i veseloj ekipi ne nedostaje novih ideja, kako kažu: ”24 sata nam je premalo za provesti sve u djelo, ali korak po korak”.

Više novosti i informacija o aktualnim ponudama i programima nalaze se na službenom Instagram i Facebook profilu.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)