Juraj Zigman predstavio Zigice

Modni dizajner Juraj Zigman predstavlja prvu liniju odjeće za djevojčice. Linija pod nazivom Zigice predstavljena je na Kids Fashion Weekendu u Zagrebu, a razveselit će brojne djevojčice te unijeti šarenilo u njihove ormare.

Zigman Zigice

“Kolekcija je izazvala iznimno veliki interes. To nas raduje i tjera da ova linija postane jedna od važnijih za moj brend. Dječje reakcije na moj dizajn su čarobne i posve je logično da ih uveselim nakon duže stanke kreiranja upravo za najmlađe. Ponosan sam na reviju i veselim se daljnjem stvaranju dječje linije!”- izjavio je Juraj Zigman.

Linija sadrži pregršt boja, uzoraka, ali i ono što je najbitnije, Zigmanov prepoznatljiv print. Vodeći se svojom tezom da je trend najgori neprijatelj osobnosti, Zigman ni ovaj put ne stvara da zadovolji trendove. Želi da se svaka djevojčica u njegovoj odjeći osjeća ugodno, posebno, ne mareći za sve većim trendom da djevojčice izgledaju poput njihovih majki.

Zigman Zigice Zigman Zigice

Ne mogu vam opisati koliko je kolekcija slatka. Printane t-shirtice imaju motive leptirića i princeza, a nadam se da će djevojčice, noseći moju kolekciju, postati prave slatke i vedre princeze.” – otkriva Zigman.


Uz dopuštenje: Select PR