Kako pripremiti zdravi obrok

SUVAG uz potporu tvrtke BSH kućanski uređaji d.o.o. proslavlja svoju 55 obljetnicu.

Tvrtka BSH kućanski uređaji d.o.o. organizirala je u vrtiću poliklinike SUVAG radionicu kuhanja pod nazivom „Kako pripremiti zdravi obrok“. Radionica je održana za djecu koja svaki dan u vrtiću SUVAG-a provedu između pet do šest sati radi rehabilitacije sluha i govora. Radionicu je za njih vodio poznati šef kuhinje Vladimir Šajnović, vlasnik zagrebačkog restorana Cheflja. Djeca su uživala pripremajući svoj zdravi obrok uz pomoć svog šefa, stručnog osoblja Poliklinike i djelatnika tvrtke Bosch. Na taj su način uz igru usvojila i nova znanja o važnosti zdrave prehrane, a usput su se i zabavljala kuhajući i pomažući pripremiti zdravo jelo.

radionica-1

Ove godine poliklinika SUVAG slavi 55 godina postojanja i tvrtka BSH kućanski uređaji tim je povodom odlučila donirati dječjem vrtiću Poliklinike SUVAG kućanske uređaje koji će omogućiti pripremanje zdravih i kvalitetnih obroka za njihovu djecu. Donaciju je Ravnateljici Poliklinike SUVAG, gospođi Adindi Dulčić predao Direktor tvrtke BSH kućanski uređaji, gospodin Eduard Slunjski.

radionica-2

Uz dopuštenje: In media res (sve fotografije)