Kako smo proslavili svetog Nikolu

Massimo i Sveti Nikola te Zec Dugouško iznenadili su darovima mnogu djecu i poznate osobe iz javnog i poslovnog života Hrvatske, kao i priznate liječnike Klinike za dječje bolesti Zagreb, koji su se pridružili promociji jednog posebnog portala – WISH MAMA. Naravno, darove su prije svih dobila djeca uz dobru zabavu u Popyyju, prvom poslovnom showroomu u Hrvatskoj.

wish-mama-nikola-04

WishMama.hr, kao prijateljica koja svaki dan donosi samo pozitivne i skladne misli, osigurava aktualne sadržaje iz područja majčinstva, roditeljstva, zdravlja, kulture, gastronomije, putovanja, tehnologije i trgovine.

Majčinstvo i roditeljstvo predstavljaju poseban način života i jedini lifestyle koji zauvijek mijenja sve. Životna zadovoljstva dobivaju drugačiji smisao, a vrijeme svakog roditelja ispunjava se na sasvim novi način. Sa ciljem pokretanja jedinstvene online platforme za sve roditelje i djecu, u Poppyu – prvom poslovnom showroomu u Hrvatskoj, predstavljen je portal WishMama.hr.

wish-mama-nikola-20

Dina Štern Pavasović s djecom

Novootvoreni portal WishMama.hr predstavlja posebno mjesto na kojemu je moguće pronaći najsvježije informacije o majčinstvu, roditeljstvu i sretnijem odrastanju. Pored toga, tim urednika svakodnevno donosi sadržaje s područja zdravlja, kulture, gastronomije, putovanja, tehnologije i trgovine. Posebno zanimljivim ističe se suradnja s brojnim stručnjacima koji svoja znanja i iskustva čitateljima prenose na zanimljiv i drugačiji način.

wish-mama-nikola-11

Urednica portala Wishmama Diana Mikloš, pjevač Massimo Savić sa suprugom Endi Kondić

„Nakon četiri uspješne godine postojanja portala Wish.hr za kulturu življenja, koji se ugradio u živote brojnih čitatelja, predstavljamo novi projekt – WishMama.hr. Riječ je o portalu koji se obraća svim mamama i djeci, svih dobnih skupina. Našu veliku snagu predstavlja suradnja sa liječnicima iz Klaićeve bolnice koji svakodnevno i nesebično sa našim čitateljima dijele svoje znanje i pružaju toliko potrebne preporuke. Za cilj imamo svakoga dana dostavljati kvalitetan sadržaj, do svakoga kuta naše zemlje. Bit će dovoljno posjetiti www.wishmama.hr i pridružiti se online zajednici svih nas koji zainteresirano pratimo razvoj naše djece i koji radimo na tome da im ostavimo bolji svijet.“ – izjavila je Diana Mikloš, glavna urednica portala WishMama.hr.

wish-mama-nikola-10

Novinarka Lana Pavić sa suprugom Markom Kožulom

Uz obradu korisnog sadržaja, portal donosi i pregled noviteta dječjih brendova koji će pojednostaviti potragu za proizvodima i uslugama koji su tu da olakšaju dane odrastanja i ponekad zahtjevan odgoj djece. Tekstovi su osmišljeni kako bi omogućili sve potrebne informacije, edukativne i zabavne sadržaje koji će u svakom trenutku biti podsjetnik na životnu radost i umijeće ispunjenog života.

wish-mama-nikola-17

Novinarka Ružica Đukić, Voditeljica Antonija Stupar Jurkin, Direktorica marketinga MIH Ivana Rora

wish-mama-nikola-16

Voditelj Frano Ridjan

wish-mama-nikola-14

Novinar Ljudevit Grgurić Grga i vlasnica Sport Educe Anita Vukušić Crevar

wish-mama-nikola-24

Voditeljica Karmela Vukov Colić

wish-mama-nikola-23

Vlasnica Raguza FM Ljiljana Grgurić Manjkas, novinarka Wishmame mr. nutr. Marina Jakšić

wish-mama-nikola-19

Profesor Luka Brkić sa suprugom Suzanom

wish-mama-nikola-13

Član uprave P&G Srđan Lisac

wish-mama-nikola-15

Doktor Marko Mesić s djecom, Klinika za dječje bolesti Zagreb

wish-mama-nikola-26

Liječnici Klinike za dječje bolesti Zagreb

wish-mama-nikola-22

Dr.sc. Darija Vranešić Bender

wish-mama-nikola-25

Danijel Plašč vlasnik frizerskog studia KYO&Dado, Helena Morović

wish-mama-nikola-21

Odvjetnik Srđan Barović

wish-mama-nikola-18

Direktorica prodaje portala Wishmama Dalida Tomek s kćerkom Janom

wish-mama-nikola-02

wish-mama-sveti-nikola

Vijesti portala WishMama.hr pratite putem slijedećih adresa:
– web: wishmama.hr
– facebook: wish.hr.mama

Sve fotografije: Helena Pletković
Naslovna fotografija: G. I. Tepeš