Kazalište Moruzgva najavljuje svečanu 50. izvedbu predstave „Ništa im neće bit’“

Kazalište Moruzgva s veseljem najavljuje svečanu 50. izvedbu predstave „Ništa im neće bit’“ – romantične komedije koja je osvojila srca publike diljem Hrvatske.

predstava-nista-im-nece-biti-1

Ova neodoljiva predstava, koja ovoga mjesece obilježava 50. izvedbu, svojim je emotivnim nabojem postala pravi hit u svega 5 mjeseci izvođenja. Osim rasprodanih predstava diljem Hrvatske i šire, ovu predstavu prate i izvrsne kritike, a gledateljima donosi niz situacija iz svakodnevnog života u kojima će se mnogi moći pronaći.

predstava-nista-im-nece-biti-2

Jezgru priče čine supružnici Nada i Dragan čiji se brak našao pred krizom nakon što djeca napuste obiteljski dom. Ecija Ojdanić i Frano Mašković u glavnim ulogama kroz svakodnevne obiteljske situacije iznose na svjetlo sve čari i izazove stvaranja novih veza nakon godina tišine, donoseći nevjerojatnu kemiju i vješto izvedene komične trenutke.

predstava-nista-im-nece-biti-3

Osim što će vas zasigurno nasmijati, ova predstavlja postavlja i univerzalna pitanja o ljubavi, odnosima i novim počecima. Ovo je idealna prilika svima da se zajedno nasmiju, osvijeste i zapitaju kako očuvati svoje odnose, bez obzira na sve prepreke koje život svima stavlja na put.

Upravo je veljača kao mjesec ljubavi idealan trenutak za uživanje u ovoj romantičnoj komediji, hvaljenoj od strane kritike.

Proslavite s Kazalištem Moruzgva jubilarnu 50. izvedbu u Sceni Vidra 24. veljače s početkom u 20 sati.
Ulaznice su dostupne online i na blagajni Scene Vidra.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)