Kreativni kulinarski izazov: Pošaljite recept i osvojite atraktivne Cekin Kids poklon-pakete!

Pozivamo vas na obiteljsku čaroliju u kuhinji. Vaš recept može osvojiti fantastične Cekin Kids poklone!

Svi znamo koliko je važno njegovati zdrave prehrambene navike kod naših najmlađih. Kako bismo proslavili zdravlje, kreativnost i zajedničke trenutke provedene u kuhinji, Cekin u suradnji s portalom Wish mama pokreće uzbudljiv kulinarski natječaj!

Pridružite nam se u ovoj kulinarskoj avanturi i pokažite koliko ljubavi i kreativnosti možete unijeti u obiteljske obroke. Vaš recept može donijeti radost vašoj obitelji i inspirirati druge roditelje u stvaranju kreativnih i sretnih trenutka za svoje najmilije.

nagradna igra osvoji nagrade cekin

Kreativni kulinarski izazov „Zdrava obiteljska čarolija“

Dijelite s nama svoje omiljene, jednostavne i zdrave recepte koji donose osmijeh na lica cijele obitelji i osvojite jedan od pet fantastičnih Cekin Kids poklon-paketa!

Za najkreativnije obiteljske kuhare pripremili smo pet neodoljivih poklon-paketa, od kojih svaki sadržava:

 bogat paket nagrađenih Cekin Kids proizvoda, uključujući Svježe pileće ražnjiće, Pileću Šunkicu, Najposebniju Salamicu, Pašteticu te neodoljive panirance: Popsiće, Školicu i Dinose
 originalnu majicu za prave kulinarske majstore
 praktičnu kutiju za užinu, savršenu za školske ili sportske aktivnosti i obiteljske avanture u prirodi
 jedinstveni privjesak „Koko“, kao simbol našeg zajedničkog putovanja prema zdravijem životu.
Kako sudjelovati u ovom kulinarskom izazovu s top pet nagrađenih Cekin Kids proizvoda

Kako sudjelovati:

Da biste sudjelovali u natječaju, prvo morate pratiti stranice na Facebooku i Instagramu – @Cekin_tvoja zlatna koka. To će vam omogućiti da ostanete u tijeku sa svim novostima oko Cekin proizvoda i aktivnostima u vezi s tim brendom.

Kreirajte originalan recept za zdrav obrok i podijelite ga na Wish mama društvenim mrežama ispod objave za nagradni natječaj Kreativni kulinarski izazov „Zdrava obiteljska čarolija“.

Za sudjelovanje u natječaju putem Facebooka u razdoblju trajanja natječaja u komentaru za nagradni natječaj Kreativni kulinarski izazov „Zdrava obiteljska čarolija“ potrebno je objaviti kratak kreativan opis/naziv zdravog jela i pridodati mu fotografiju jela.
Za sudjelovanje u natječaju putem Instagrama u razdoblju trajanja natječaja potrebno je objaviti fotografiju jela putem priče (story) uz kratak kreativan opis/naziv i označiti @Cekin_tvoja zlatna koka i @wish.mama.hr.

Potičite interakciju: Pozovite prijatelje i obitelj da lajkaju, komentiraju i dijele vašu objavu. Veća interakcija s vašom objavom može povećati vaše šanse za pobjedu, jer uzet ćemo u obzir i popularnost recepta u zajednici.

Story i oznake: Za dodatnu vidljivost možete podijeliti priču (story) na Instagramu ili Facebooku označivanjem @Cekin_tvoja zlatna koka. To će dodatno promovirati vašu prijavu i pomoći u širenju vašeg recepta unutar zajednice.

Izbor pobjednika: Između svih pristiglih recepata izabrat ćemo pet sretnih dobitnika koji će biti nagrađeni Cekin Kids fantastičnim poklon-paketima!

Pobjednici će biti odabrani na temelju kreativnosti recepta, vizualne privlačnosti jela i interakcije na društvenim mrežama (lajkovi, komentari, dijeljenja). Naš tim od tri člana pregledat će sve objave koje zadovoljavaju uvjete natječaja i izabrati najzanimljivije i najpopularnije recepte.

Pobjednici će biti objavljeni na našoj službenoj stranici Wish mama portala te na pripadajućim profilima Instagrama i Facebooka, zato nas pratite za sve novosti!

Pravila i uvjeti kreativnog nagradnog natječaja:

Sudionici trebaju biti pratitelji naših stranica na Instagramu i Facebooku tijekom cijelog trajanja natječaja.
Recepti moraju biti originalni i neobjavljeni prije u drugim natječajima.

U natječaju mogu sudjelovati svi roditelji i odrasli koji žele podijeliti svoje kulinarske ideje. Sudionici pristankom na sudjelovanje u natječaju daju pravo organizatoru na uporabu poslanih recepata i fotografija u promotivne svrhe.

Natječaj traje od 15. do 25. travnja 2024. Pobjednici će biti objavljeni 26. travnja na mrežnoj stranici Wish mama i pripadajućim društvenim mrežama.

Pridružite nam se u ovoj kulinarskoj čaroliji jer vaš recept može donijeti radost vašoj obitelji, ali i inspirirati druge da zajedno provode dio slobodnog obiteljskog vremena u kuhinji istražujući nove okuse i dijeleći zadovoljstvo uz ukusnu hranu. Učinimo svaki obrok prilikom za stvaranje nezaboravnih uspomena i jačanje veza koje nas spajaju.

poklon paket nagrada iga cekin recept

Cekin Kids – odabrani proizvod godine

Kao dodatnu inspiraciju za vaša gastronomska stvaranja ističemo da je asortiman Cekin Kids, koji će biti uključen u nagradne pakete, nedavno nagrađen prestižnim priznanjem „Odabrani proizvod godine“ u kategoriji mesnih proizvoda za djecu, što potvrđuje ne samo kvalitetu tih proizvoda nego i povjerenje koje potrošači imaju u brend Cekin Kids.

To priznanje, poznato kao jedinstveni crveni žig, izravno proizlazi iz iskustava i povratnih informacija hrvatskih obitelji, čineći ga autentičnim oblikom priznanja koji se temelji na stvarnim preferencijama naših kupaca.

Neka vaš recept bude dio ove inspirativne priče. Pridruživanjem našem natječaju imate priliku osvojiti jedan od naših fantastičnih poklon-paketa i uživati u vrhunskim okusima obiteljske gastronomije dijeleći toplinu i ljubav uz svaki zalogaj.

Zajedno možemo kreirati nezaboravne obiteljske trenutke u znaku izvrsnosti i kvalitete Cekin Kids proizvoda, nositelja prestižnog crvenog žiga povjerenja.

Posjetite najbližu trgovinu i otkrijte zašto su Cekin Kids proizvodi izbor broj jedan za hrvatske obitelji.
Zahvaljujemo svima koji odluče sudjelovati i podijeliti svoje kulinarske tajne s nama. Sretno svima i neka najkreativniji recepti osvoje i najzahtjevnija nepca!

Sretno!
* Samim sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici „Uvjeti korištenja“.