Lafaboo webshop gdje igra nikada ne prestane

Danas je u veseloj atmosferi predstavljen Lafaboo prvi webshop s dječjim igračkama koje zovu na igru, potiču kreativnosti, a mašti dopuštaju da se rasplamsa. Lafaboo je mjesto koje objedinjuje četiri velika svjetska branda igračaka Le Toy Van, Lilliputiens, Janod i Petticollin.

Svim brandovima zajednička je iznimna briga za sigurnost djece, pa su tako Le Toy Van igračke poznate po tome da nemaju nikakvih dodataka, te puštaju djecu da razvijaju razne vještine onda kada su razvojno sami za to spremni.

Kućica za lutke

Petticollin je inače najstarija francuska tvornica igračaka, koji su svoju prvu bebu lutku proizveli davne 1912. godine. Danas svoje igračke proizvode od plastike proizvedene na bio bazi porijeklom od škroba, te su odjevene u odjeću od organskog pamuka.

Za one najmlađe tu su brandovi Janod i Lillipitiens. Janod, je brand s vrlo raznolikom ponudom do didaktičkih igračaka do društvenih igara, dok je Lilipitiens, belgijski branda kojeg je osmislila grupa od 5 mama i tako su nastali šareni likovi s puno osjetilnih poticaja za najmlađe bebe.

noina-arka

Sve ove predivne igračke, za domaće tržište okupio je na jednom veselom mjestu Lafaboo webshop,koji osim iznimne preglednosti i jednostavnog korištenja nudi dostavu i zamatanje odabranih poklona. Za sve one koji žive užurbanim ritmom, a imaju djecu koja se vole družiti, pa su tako i česti gosti njihovih rođendana, Lafaboo ima izvrsno rješenje, naime, na stranici je moguće kreirati svoj vlastiti rođendanski podsjetnik gdje posjetitelji webshopa imaju mogućnost sastavili svoju listu želja za njima važne mališane.

Lafaboo je mjesto na kojem igra nikada ne prestaje, u to se možete i sami uvjeriti na www.lafaboo.com

Abeceda komunikacije (sve fotografije)