Legendarne tenisice koje nas osvajaju

Vrtoglavi redovi i čekanja na stranim tržištima upozoravaju nas da svoj model zgrabimo na vrijeme.

Nakon što je na naše tržište nedavno doveo sjajnu kolaboraciju b(r)anda Dr. Martens i Sex Pistols, ShoeBeDo donosi još jednu ekskluzivu – limited edition kolekciju koja će posebno obradovati rokere i sve one koji se tako ponekad osjećaju.

vans-led-zeppelin-1

Vans, globalna ikona kreativnog samoizražavanja, udružila je snage s legendama rock’n’roll-a, planetarno popularnim engleskim rock sastavom Led Zeppelin, kako bi proslavili 50 godina istoimenog albuma – Led Zeppelin.

Dugoočekivana kolaboracija izazvala je pravu euforiju među rokerima i fanovima benda, a vrtoglavi redovi i čekanja na stranim tržištima upozoravaju nas da svoj model zgrabimo na vrijeme.

vans-led-zeppelin-2

‘Era’ model VANS tenisica ima bijele simbole koji predstavljaju svakog individualnog člana benda. Raspoređeni preko vrhunske mekane crne kože, simboli čine tenisice drugačijim i rokerskim, a obožavatelji će biti oduševljeni i s velikim bočnim natpisom LED ZEPPELIN na bijelom đonu.

VANS Sk8-Hi model s mekanom antilop crnom kožom, metalik srebrnim elementima, crnim vezicama i upečatljivim crvenim natpisom Led Zeppelin, vječni je komad obuće koji će svatko htjeti imati u ormaru.

Oba modela savršeno će upotpuniti obične crne kožne hlače, izlizane traperice i jakne ili pak kožnu minicu. Neustrašivi stil rokerske mode ovom kolaboracijom VANS x Led Zeppelin dobiva cool izgled.

vans-led-zeppelin-3

Izgledati kao da vas nije briga što nosite na sebi, a zapravo imati povijesne i važne komade obuće na sebi je stvar kojoj svaki istinski obožavatelj kultnog b(r)anda teži kroz svoj stil.

Po svoj par požurite u ShoeBeDo dućane u Gajevoj i Arena Centru te na klik udaljenom i u cijeloj Hrvatskoj dostupnom webshopu www.shoebedo.com.

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)