Maja Šuput za Veliku Seku Sveznalicu

Maja Šuput je prva poznata osoba na svijetu koja je posudila glas jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka na svijetu – Velikoj Seki Sveznalici.

velika-seka-sveznalica-2

Najdraža bebina igračka sada je još veća i namijenjena je djeci u dobi od 18 do 36 mjeseci. Glas Maje Šuput, pjevačice i vlasnice brenda Majushka, djecu vodi u svladavanje motoričkih vještina, podučava ih abecedi, brojanju, bojama i još mnogo toga! Uz Veliku Seku Sveznalicu dijete će naučiti kako se glasaju životinje, pozdrave i vještine sklapanja prijateljstva.

velika-seka-sveznalica-1

Fisher-Price je dio kompanije Mattel koju u Hrvatskoj zastupa tvrtka Orbico. Upravo je iz Hrvatske došla inicijativa o suradnji s Majom Šuput.

“Velika Seka Sveznalica na hrvatsko tržište dolazi nakon što su generacije djece odrastale uživajući u igri sa Psićem Sveznalicom. Ova simpatična glazbena plišana igračka potiče djecu na kretanje i djeca se mogu igrati, plesati i učiti uz poznat i popularan glas.

velika-seka-sveznalica-2

Vjerujem da će ovih blagdana Velika Seka Sveznalica postati i seka i najbolja prijateljica mnogim mališanima koji nestrpljivo žele naučiti što više o velikom, šarenom svijetu oko sebe”, izjavila je voditeljica divizije igračaka u Orbicu, Slađana Škarić Radeljić.

Veliku Seku Sveznalicu su odobrila upravo djeca u Fisher-Priceovom Laboratoriju igre u kojem veliki umovi razmišljaju poput djece. U Laboratoriju igre Fisher-Price stručnjaci upoznaju prave stručnjake – djecu. Djeca dolaze testirati igračke i Fisher-Price prati što se njima (i njihovim roditeljima) sviđa, a što ne.

U Laboratoriju igre nastaju neke od najinovativnijih igračaka na svijetu koje obožavaju milijuni djece. Svake godine više od 2.500 djece sudjeluje u kreiranju igračaka i tek nakon što ih oni odobre igračke kreću na svoj put prema djeci u cijelom svijetu.

velika-seka-sveznalica-3

Velika Seka Sveznalica uspješno je položila test malih stručnjaka i spremna je za igru, učenje i mekane zagrljaje. U obitelji Maje Šuput već je pronašla posebno mjesto.

“Velika Seka Sveznalica je zabava cijeloj obitelji, ne samo Bloomu. Učimo i smijemo se, ponovno smo djeca i slijedimo ritam i interese jednog nestašnog i znatiželjnog dječaka. Sretna sam što će uz moj glas i Veliku Seku Sveznalicu djeca učiti prva slova, riječi, boje, pjesmice i igre.

Ništa nije ljepše od sretnog djeteta i ljubavi koju prenosi na sve oko sebe”, izjavila je Maja Šuput.

Na predstavljanje Velike Seke Sveznalice s glasom Maje Šuput došle su i brojne poznate mame i mališani koji su u mini play zoni isprobali i druge igračke iz Fisher-Price asortimana.

Velika Seka Sveznalica kao i druge Fisher-Price igračke dostupne su na brojnim prodajnim mjestima i web shopovima.

Uz dopuštenje: Ambrela komunikacije (sve fotografije)