Mjuzikl za djecu Mi o vuku

Bojan Jambrošić kao Vuk i Manuela Svorcan kao Crvenkapica napokon su se pomirili i otkrili pravu istinu koja se skriva iza poznatih dječjih bajki! Sjajan glumački tim oduševio je ove subote premijernom izvedbom mjuzikla za djecu Mi o vuku te je brojne uzbuđene mališane i njihove roditelje odveo na raspjevano i rasplesano putovanje svijetom mašte u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

mi-o-vuku-1

Zagrebačka je publika uz duge ovacije pozdravila ovaj novi, otkačeni mjuzikl u kojem su mogli doznati da li je zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića. U sjajnoj, energičnoj glumi i zaraznim glazbenim brojevima uživali su glazbenice Martina Tomčić i Pamela Ramljak, televizijski voditelj Dalibor Petko, modni dizajner Zoran Aragović i broini drugi.

mi-o-vuku-2

Posebno oduševljenje gledatelja izazvala je kreativnost predstave i edukativna nota koja, uz suvremen način prikazivanja najpoznatijih bajki, najmlađe uči o važnosti međusobne empatije i tolerancije, pravog prijateljstva i osobnog kontakta spram komunikacije na društvenim mrežama.

mi-o-vuku-3

Mjuzikl u koprodukciji B Glad Produkcije i KD Vatroslava Lisinskog potpisuje istaknuti urednik, novinar i dramski pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan Robert Bošković. Autor glazbe je Bojan Jambrošić, za koreografiju je zaslužna Manuela Svorcan, za grafički dizajn Kristina Gudac, a za vrlo zanimljivu kostimografiju BiteMyStyle by Zoran Aragović. Glas svima poznate bake iz Crvenkapice posudila je glumica Kostadinka Velkovska.

mi-o-vuku-4

Ulaznice za čak pet nadolazećih termina u Zagrebu rasprodane su u rekordnom roku, a sljedeća izvedba za koju je ostalo malo slobodnih mjesta očekuje nas 24. veljače u 13 sati. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 kn na blagajni KD Vatroslava Lisinskog te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

mi-o-vuku-5

Više informacija o kazališnom spektaklu Mi o vuku možete pronaći na adresi www.bgladprod.com.

Uz dopuštenje: Select (sve fotografije)