Najfiniji tretmani i proizvodi na jednom mjestu

Osim odlaska u omiljeni salon, važno je i u vlastitom domu koristiti preporučenu njegu kako bi kosa zaista bila zdrava i sjajna.

kalmar-hair-skin-boutique-1

Kvaliteta proizvoda koje koristimo zaista ima važnu ulogu u svakodnevnoj njezi. Ukoliko postoji problem kada je kosa u pitanju, bitno je savjetovati se sa stručnjakom koji će sukladno tom istom problemu, pronaći savršenu kombinaciju za klijenta. Redovitost i strpljenje, također su neophodni kada je čekanje rezultata u piranju. Ništa ne ide preko noći pa tako ni obnova oštećene kose koja se često nađe u tom stanju upravo zato jer je uzrokuje korištenje neadekvatnih proizvoda ili nestručnih savjeta.

kalmar-hair-skin-boutique-2

Kalmar Hair & Skin Boutique, već poznata i omiljena oaza u kojoj kao da vrijeme stane pri samom ulasku, njeguje posebnu holističku filozofiju i pristup koji omogućava potpuno opuštanje. Odlazak u salon, trebao bi biti ritual u kojem svaki pojedinac uživa te mjesto na kojem je sva pažnja posvećena upravo vama.

kalmar-hair-skin-boutique-3

Danas postoje razni proizvodi, čijim se kontinuiranim korištenjem u određenom periodu, može vratiti uravnoteženost vlasišta i pridonijeti zdravom rastu kose. Bez obzira radilo se o ženskom ili muškom vlasištu, njega je jednako bitna, a nitko se ne voli dovesti u situaciju da kosa krene opadati.

kalmar-hair-skin-boutique-4

U Kalmaru su dostupne sve linije Kérastase proizvoda kao i tretmani koji uključuju te iste proizvode nakon kojih je kosa prekrasna i dubinski nahranjena. Brend Leonor Greyl, također se nalazi u Kalmarovom portfoliju, a tu su i pomno birane Ibiza Hair četke za kosu, kao i vrlo popularni SugarBearHair vitamini za jačanje kose koje koriste i poznate zvijezde diljem svijeta.

kalmar-hair-skin-boutique-5

Kada se spoje kvaliteta proizvoda i stručnost, tada rezultati ne izostaju i to su odavno uvjerene klijentice koje posjećuju svoju omiljenu Kalmar destinaciju, a koje i u svojoj kućnoj njezi koriste upravo pomno odabrane i preporučene proizvode.

kalmar-hair-skin-boutique-6

Sve proizvode moguće je kupiti u samom salonu, naravno uz razgovor i pitanja o svemu što vas zanima. Ono što treba je vjerovati u proces i biti strpljiv, što je ponekad najteže ali čim primijetite prve pozitivne rezultate, znat ćete da ste na dobrom putu.

Osim wellness tretmana za zdravlje i sjaj kose, Kalmar nudi i usluge manikure, pedikure i depilacije. Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)