Najmanji pametni sat s puno stila

Uz lijepu leću s uzorkom i kućište sata od 34 mm, Lily kombinira klasični izgled s modernim pogodnostima, uključujući praćenje zdravlja, pametne obavijesti i još mnogo toga.

Predstavljamo Lily, mali i moderan pametni sat. Dostupan u dva modela, Klasik i Sport, 34-milimetarsko kućište sata, T-poluga držača remena, leća sa suptilnim uzorkom i razne boje čine Lily idealnim za žene koje traže modnu alternativu onome što je trenutno dostupno na tržištu pametnih satova.

Garmin je pojačao svoj fokus na stvaranje proizvoda i funkcija dizajniranih za žene ovom najavom koja dolazi nakon menstrualnog ciklusa i nedavno najavljenog praćenja trudnoće.

garmin-lily-pametni-sat-1

Dizajniran od žena, za žene

Najmanji pametni sat iz Garmina do sada nadahnut je klasičnim satovima za manja zapešća. Kućište od 34 mm, jedinstveni držači s T-polugom i uzak remen od 14 mm naglašava žensku estetiku. Lily ima jedinstvenu leću s metalnim uzorkom koja otkriva svijetli monokromatski zaslon osjetljiv na dodir s tekućim kristalima koji nestaje kad se ne koristi.

Svaki od šest različitih Lily stilova ima svoj dizajn leće, pažljivo stvoren da bude suptilan; profinjeni detalj koji se nadopunjuje, a ne natječe se.

Lily Klasik dolazi s remenom od talijanske kože, okvirom od nehrđajućeg čelika i hardverom, u tri svevremenske boje – svaka s neutralnim i ujednačenim elementima te mekanim kontrastima između remena i metalnog hardvera. Uzorci leća za Klasik model nadahnuti su visokom modom, ali su suptilni za svakodnevno nošenje.

Lily Sport dolazi sa silikonskim remenom, okvirom od nehrđajućeg čelika i hardverom, I dostupan je u tri svježe boje nadahnute sportskom modom. Sportski stil sadrži uzorke koji aludiraju na prirodu, zdravlje i wellness.

garmin-lily-pametni-sat-2

Zdravlje i Fitness

Više od modnog dodatka, Lily je pametni sat koji koristi vodeće funkcije za praćenje zdravlja i aktivnosti u industriji za wellness cijelog tijela.

Pruža cjelodnevan uvid u zdravstveno stanje praćenjem disanja, zasićenosti krvi kisikom1, stresa, hidratacije, kvalitete sna i otkucaja srca (uz upozorenja koja korisnik može konfigurirati za visoka ili niska očitanja) 2.

Nadzor energije Body Battery pokazuje trenutnu razinu energije tijela koja može pomoći u zakazivanju treninga, odmora i spavanja.

Funkcije ženskog zdravlja, uključujući praćenje menstrualnog ciklusa i praćenje trudnoće, podržavaju žene tijekom svake faze reproduktivnog ciklusa uz mogućnost bilježenja simptoma zajedno s ostalim podacima o zdravlju u Garmin Connect aplikaciji.

Aktivnost disanja vodi korisnika kroz niz opuštajućih udisaja i zadržava fokus i ublažavanje stresa.

Sportske aplikacije za jogu, pilates, kardio, traku za trčanje i još mnogo toga. Lily se također povezuje s GPS-om kompatibilnog pametnog telefona za precizno praćenje šetnji, trčanja i vožnje na otvorenom.

Pratite aktivnost tijekom dana brojanjem koraka, sagorijevanjem kalorija i više.

garmin-lily-pametni-sat-3

Pametne značajke za život u pokretu

Lily pruža cjelodnevnu povezanost i praktičnost uz trajanje baterije do 5 dana i pametne funkcije koje uključuju:

Pametne obavijesti: primajte pametne obavijesti o dolaznim pozivima, tekstualnim porukama, obavijestima društvenih mreža kada je uređaj uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Korisnici Android telefona mogu odgovarati na tekstualne poruke.

Prikaz kalendara: s widgetom kalendara koji je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom pogledajte što dan sadrži izravno sa zapešća.

Sigurnost i praćenje: značajka pomoći šalje lokaciju u stvarnom vremenu kontaktima za hitne slučajeve3. LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji da prate aktivnosti korisnika u stvarnom vremenu, pružajući osjećan smirenosti tijekom aktivnosti na otvorenom.

Sinkronizacija s Garmin Connect aplikacijom: Podaci o zdravlju i kondiciji su na jednom mjestu u aplikaciji Garmin Connect gdje se korisnici mogu povezivati, nadmetati i dijeliti.

Uz dopuštenje: Komunikacijski labporatorij (sve fotografije)