Najnoviji kupaći kostimi H&M-a blistaju uz novu glazbu Kehlani

Sada kada je ljeto u punom jeku, H&M-ovi kupaći kostimi postaju glavni komad u našoj garderobi.

kupaci-kostimi-hm-1

Uz jednodijelne i bikini, prisutan je i šareni slikarski print zajedno s ljubičastom, svijetlo zelenom, tamno čokoladno smeđom i bijelom. Mnogi komadi imaju podesive vezice i mogu se miješati i kombinirati jedan s drugim.

kupaci-kostimi-hm-2

kupaci-kostimi-hm-3

Komadi su također izrađeni korištenjem održivijih materijala kao što su reciklirani poliester, reciklirani poliamid i reciklirani elastan, u skladu s H&M-ovim ciljem korištenja 100% više održivih i recikliranih materijala do 2030.

kupaci-kostimi-hm-5

kupaci-kostimi-hm-4

Video kampanje prikazuje novu glazbu R&B pjevačice i kantautorica Kehlani, te pjesmu “Tangerine” s njenog novog albuma “Blue Water Road”.

kupaci-kostimi-hm-7

kupaci-kostimi-hm-6

H&M kolekcija kupaćih kostima bit će dostupna u trgovinama diljem svijeta i online na hm.com krajem svibnja.

kupaci-kostimi-hm-9

kupaci-kostimi-hm-8

“Apsolutno sam oduševljena što će “Tangerine” biti predstavljena u H&M-ovoj kampanji ljetnih kupaćih kostima. Volim kada moda i glazba dijele vibru I tako pomažu jedni drugima u izražavanju stila, emocija i osobnosti. Stoga se za ljeto veselim što ću nositi jarke boje iz H&M-ove kolekcije!”, kaže Kehlani.

kupaci-kostimi-hm-11

kupaci-kostimi-hm-10

“H&M-ova kolekcija kupaćih kostima sastoji se od živih boja i komada koji se mogu stilizirati na različite načine. Svijetlo ljubičasta, zelena i bijela su tako vesele boje dok je čokoladno smeđa pomalo neočekivana.

kupaci-kostimi-hm-13

kupaci-kostimi-hm-12

Također smo koristili održive materijale kao što su reciklirani poliester, reciklirani poliamid i reciklirani elastin, kaže Karin Wiklund Heinig, Division Designer u H&M-u.

Uz dopuštenje: H&M (sve fotografije)