Navucite tajice koje tope celulit

Vrijeme je za obračunavanjem s celulitom – navucite Solidea Silver Wave!

Čim zatopli i negdje u dubini duše počnemo odbrojavati do ljetnog godišnjeg odmora, sve se češće okrećemo i u zrcalu promatramo posljedice sjedenja i debljanja. Posebno u ovoj ‘korona godini’ celulita je više, a podjednako stradaju i prednja i stražnja strana bedara i nogu.

solidea-silver-wave-tajice-1

Vrijeme je za otkrivanje tajnog oružja kad je celulit u pitanju, vrijeme je za ‘navlačenje’ Solidea linije steznika s mikromasažnom trodimenzionalnom tkaninom, koja kombinira inovativne niti i tehnologiju s mekoćom, praktičnošću i elegancijom.

SOLIDEA SILVER WAVE tajice u dvije dužine, svestrane su i nevidljive ispod odjeće i mogu se lako nositi u svim prigodama.

solidea-silver-wave-tajice-2

Posebna patentirana tkanina s trodimenzionalnim valovima aktivira mikrocirkulaciju i pomaže u uklanjanju suvišnih tekućina, regulira tjelesnu temperaturu i pruža, uz svakodnevne prirodne pokrete, učinkovitu masažu.

Posebna bakteriostatska vlakna od srebrnih iona kontroliraju razmnožavanje bakterija, sprječavaju neugodne mirise i omogućuju prirodnu transpiraciju kože. Elegantno tkanje s ravnim šavovima i Sanitized® higijenskom funkcijom.

solidea-silver-wave-tajice-3

Kako djeluju ove tajice?

Solidea kompresivne tajice djeluju tako da tkanina u obliku „vala“ stimulira otežanu mikrocirkulaciju zaglađuje kožu te oblikuje noge, trbuh, bokove i bedra.

Učinkovitost proizvoda Solidea dokazala su rigorozna znanstvena ispitivanja, povjerena uglednim istraživačkim laboratorijima i objavljena u uglednom časopisu “FLEBOLOGIA”.

solidea-silver-wave-tajice-4

Kliničke studije dokazuju da graduirana kompresija u sinergiji sa SILVER WAVE tehnologijom vizualno smanjuje nakupine celulita i potiče mikrocirkulaciju.

Kako nositi SILVER VAVE?

Savršeno udoban, ovaj steznik savršen je za hodanje, teretanu, trčanje i svakodnevno nošenje. Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra održavaju kožu čistom, suhom i zdravom.

SILVER WAVE potražite u dva modela:
SILVER WAVE SHORT – za tretman kod lokaliziranih nakupina celulita na bokovima i stražnjici, izgled kratkih hlačica.

SILVER WAVE CORSARO – za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležanja, izgled tajica.

Gdje kupiti?

SILVER WAVE možete kupiti u svim boljim ljekarnama i u samo nekoliko klikova putem Solidea web shopa https://www.solidea.com.hr/