Ovo je tako zabavna i uz to eko odjeća za djecu

Španjolski brend Bobo Choses potiče djecu na razigranost i kreativnost.

bobo-choses-1

Zaštita prirode više nije opcija, nego jedini ključ naše budućnosti, stoga je dužnost odraslih vlastitim primjerom naučiti djecu kako da brinu za okolinu.

bobo-choses-2

Upravo se za to zalaže španjolski eco-friendly brend Bobo Choses koji možemo pronaći u zagrebačkoj multibrand trgovini Ne.Ne.Ne.

bobo-choses-3

Svaki je komad odjeće u Bobo Choses kolekciji poseban jednako kao što je svako dijete posebno i jedinstveno. Razlog jedinstvenosti odjevnih predmeta ovog brenda korištenje je prirodnih boja zbog čega mogu postojati male razlike u nijansama boje tkanina. Također, korištenje prirodno obojenih tkanina čini odjevne predmete sigurnim za nježnu dječju kožu.

bobo-choses-4

Od kada je nastao, 2008. godine, brend nastoji omogućiti djeci zabavan prostor u kojemu mogu istraživati svoju kreativnost, igrajući se i uživajući u životu. Upravo se ta dječja razigranost, nevinost, mašta i kreativnost prepoznaju u unisex dizajnu, zabavnim uzorcima i bojama Bobo Choses odjevnih predmeta.

bobo-choses-5

Svakim danom postajemo sve svjesniji utjecaja koji imamo na okoliš i o koliko naših postupaka ovisi svijet oko nas. Bobo Choses prati načela održive proizvodnje tekstila.

bobo-choses-6

Imajući na umu kako upravo sektor proizvodnje tekstila negativno utječe na naš planet, za brend je važno da reciklira i prenamjenjuje postojeće materijale s ciljem stvaranja novih odjevnih predmeta, proširujući tako njihov životni ciklus.

bobo-choses-7

Na temelju istraživanja i inovacija, Bobo Choses napravio je trajnu kolekciju Iconic izrađenu od recikliranih, prenamijenjenih i prirodnih materijala s prepoznatljivim uzorcima.

bobo-choses-8

Kolekcije brenda Bobo Choses obožavaju sva djeca i roditelji koji žele biti dio promjene, a istovremeno odbijaju odrasti, čuvajući zauvijek dječju radost u sebi.

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije (sve fotografije)