Posebnu serija srebrnih i zlatnih kovanica s likom Fernanda Hierra

Rosland Capital predstavio posebnu seriju srebrnih i zlatnih kovanica s likom Fernanda Hierra.

fernando-hierro-01

Legenda Real Madrida predstavio je svoju kolekciju okružen zvijezdama poput Raula, Luis Figa, Iker Casillasa, Predraga Mijatovića, Chenda i Fernanda Sanza, s kojima je ispisao povijest nogometa.

fernando-hierro-02

Vodeća tvrtka za trgovinu plemenitih metala, Rosland Capital, u Madridu je predstavila ekskluzivnu kolekciju srebrnih i zlatnih kovanica, a sve u čast najboljem braniču u povijesti Real Madrida, koji je tako postao prvi nogometaš sa svojom kovanicom.

fernando-hierro-03

Kolekcija je predstavljena na ekskluzivnoj lokaciji Palacio Cibeles, s pogledom na Cibeles, gdje je Hierro slavio sve svoje titule s Real Madridom.

fernando-hierro-04

Nova kolekcija kovanica najavljena je kao dio tekuće Rosland Sport serije, koja je do sada vidjela izdavanje slične posebno licencirane kovanice za istaknuta sportska tijela i pojedince kao što su Formula 1, Keep Fighting Foundation inspirirana Michaelom Schumacherom, Ayrtonom Sennom, kao i PGA Tour, Arnold Palmer Enterprises Davis Cup među ostalima.

fernando-hierro-05

Noseći legendarni lik trostrukog pobjednika Lige prvaka, ograničeni broj kovanica dolazi u obliku čistog srebra i čistog zlata, kao i u obliku posebnog izdanja zlatnika od 1 kilograma. Kovanice su zakonsko sredstvo plaćanja, izdane pod nadzorom novozelandske kovnice na otoku Niue, popularnom izboru kolekcionara kovanica diljem svijeta.

fernando-hierro-06

Na prednjoj strani kovanica nalazi se grb Niuea, a moguće ih je pronaći ovdje.

Uz dopuštenje: PR365
Fotografije: David Prades