Priručnik za princeze

Prijeko potreban i djelotvoran vodič za sve mlade princeze – prestanite sanjariti i budite praktične! Odlučite kakve princeze želite postati, doznajte na koje zamke princeze mogu naići u modernome svijetu i otkrijte koji će vam trikovi pomoći da izgledate kraljevski bez imalo napora!

prirucnik-za-princeze-1Zabavite se uz iskakalice, preklope, okretalice i povlačilice, nasmijte se šaljivim savjetima, riješite test za princeze, doznajte koja su načela princezovanja, otkrijte strogo povjerljive tajne i zavirite u ormar na kraju knjige, gdje vas očekuju modeli lutkicā i odjeća.

Poruka princezama
Drage novopečene princeze,
pitanje kako biti princeza iz bajke u modernom svijetu ispunjeno je mnogim izazovima. Gdje možete kupiti čvrste staklene cipelice? Što ako princezomat zakaže!?! I kako ćete izbjeći sve one žapce koji se nadaju da će ih vaš poljubac pretvoriti u zgodna princa?

Mnoge djevojke samo sanjaju o tome kako postati dio kraljevske obitelji, no u praktičnom Priručniku za princeze naći ćete sve što je potrebno da prestanete sanjariti i uzmete svoju sudbinu u vlastite ruke!
Sretno, moje dame!

Uz dopuštenje: Profil (sve fotografije)