Prvi Kids Fashion Weekend Store

Hrvatski modni dizajn u adventskoj atmosferi.

Vrijeme nadolazećih blagdana i darivanja ove je godine bogatije za još jedan modni događaj. Riječ je o prvom Kids Fashion Weekend Storeu, pop-up trgovini domaćih dizajnera i tekstilaca. Zahvaljujući organizatorima Kids Fashion Weekenda i portalu Moda.hr, hrvatski dizajneri mode za djecu dobili su iznimnu priliku predstaviti svoje modele javnosti.

kids-fashion-week-3

U posebno uređenom prostoru pop-up trgovine Kids Fashion Weekend Storea, u Centru Cvjetnom, ove su se subote, 5. prosinca, okupila poznata hrvatska dizajnerska imena i predstavnici dječjih modnih marki. Posjetitelji su tako mogli razgledati i kupiti izložene kolekcije te razveseliti nekoga od svojih bližnjih za predstojeće blagdane.

Među posjetiteljima bilo je i poznatih lica, poput dizajnerice Anamarije Ricov, Lane Zrnić, saborske zastupnice Margarete Mađerić i glumice Anite Matić Zelić, a svi su bili jako zadovoljni viđenim. „Ovo je izvrsna prilika da na jednom mjestu nabavim odjeću hrvatskog dizajna za svoju djecu. Zagrebu definitivno treba više ovakvih događanja“, izjavila je Lana Zrnić, supruga brončanog olimpijskog rukometaša Vedrana Zrnića.

kids-fashion-week-2

KFWeekend Store prvi je izložbeno-prodajni događaj hrvatske dječje mode koji je, osim okupljanja dizajnera dječje mode na jednome mjestu, imao za cilj i predstavljanje originalnog domaćeg modnog dizajna kupcima i široj javnosti. Zainteresirani posjetitelji, koji su se ove subote uputili u Centar Cvjetni, imali su jedinstvenu priliku nabaviti komade iz najnovijih kolekcija hrvatskih modnih dizajnera, tekstilaca i obrtnika: Modne kućice Dizzy, Etne Maar, Cipela Valek, Barbarele, Frodda, Lollipopa, Plavog dućana, Modnog salona Dora, Rosee i Korkyra nakita. Široki proizvodni asortiman zadovoljio je razne zahtjeve posjetitelja, a ponuđene kolekcije bile su vrlo raznolike.

kids-fashion-week-1

„Zadovoljna sam odazivom posjetitelja i kupaca koji su pokazali veliki interes za našu kolekciju. “ izjavila je Dora Rubić, vlasnica modnog salona Dora.

“KFWeekend Store jedinstveno je modno događanje koje je na jednom mjestu okupilo hrvatske dječje modne dizajnere, tekstilce i obrtnike, a koji inače nemaju prilike predstaviti se kupcima na lokaciji u samom centru Zagreba. Svi su posjetitelji u ovo adventsko vrijeme na KFWeekend Storeu mogli pronaći originalne i unikatne poklone za sebe i svoje najbliže” ističu Marina Budanko i Vlatka Smolčić Hokman, organizatorice KFWeekend Storea.

kids-fashion-week-4

Prvi KFWeekend Store imao je i humanitaran karakter, što je organizatorima i dizajnerima bio jako važan dio samog događaja. Svi posjetitelji te partneri događanja bili su tako u mogućnosti osigurati prigodne poklone za udrugu Nova budućnost te ih postaviti ispod uređenog bora koji je krasio lokaciju ovogodišnjeg KFWeekend Storea u Centru Cvjetni.

Za dodatne informacije o događaju posjetite Kids Fashion Weekend facebook stranicu.