Regent Real estate agency otvorio svoja vrata u Splitu

Nakon uspješnog otvorenja u Zagrebu, svoju viziju Regent Real estate agency predstavio je i u gradu pod Marjanom.

regent-split-otvaranje-1

U današnjem dinamičnom svijetu, tržište nekretnina postaje sve zahtjevnije i kompleksnije. Kako bi se zadovoljile različite potrebe kupaca i prodavatelja nekretnina, ključnu ulogu igraju agencije za nekretnine, koje služe kao most između dvije stranke. Svojom ekspertizom i iskustvom olakšavaju bilo prodaju bilo kupnju nekretnine, smanjujući nepotreban stres i povećavajući efikasnost.

regent-split-otvaranje-2

Jedna od velikih prednosti angažiranja agencije za nekretnine je i temeljito poznavanje lokalnog tržišta, cijena i pravne regulative. Također, veoma je važno stvoriti odnos povjerenja s klijentom, a upravo time vodi se i Regent Real estate agency, koja je nakon Zagreba, sinoć proslavila i otvorenje u Splitu.

regent-split-otvaranje-3

Iza ove jedinstvene agencije fokusirane na premium nekretnine stoje privatno-poslovni partneri Petra Kaćunko i Ante Todorić, u suradnji s partnerima i investitorima iz Njemačke.

”Prije otprilike dvije godine, moja Petra i ja, zajedno s s partnerima i investitorima iz Njemačke, počeli smo razgovarati o ideji o Real Estate-u te smo se dogovorili istu i realizirati te napraviti jednu od najboljih Real Estate kompanija.

regent-split-otvaranje-4

Okupili smo fenomenalan team, koji danas broji preko 20 ljudi, a u vrlo skoroj budućnosti očekujemo i puno već broj… Prije dva mjeseca odvorili smo zagrebački ured, sada splitski, a idemo i dalje… Jako smo ponosni što smo danas ulistali 500. luksuznu nekretninu u samo dva mjeseca poslovanja, što je jako veliki uspjeh u tako malo vremena.

Cilj nam je svima koji prodaju, kupuju i grade nekretnine biti na raspolaganju 24 sata, a team koji smo složili je za to spreman. Svakako se posebno želim zahvaliti mojoj Petri, bez koje Regent sigurno ne bi sjao ovako kako sjaji.” – istaknuo je Ante Todorić.

regent-split-otvaranje-5

Regent Real estate agency donosi svježu i novu viziju na uzbudljivom tržištu nekretnina. Individualno pristupa svakom klijentu, vodeći brigu o profesionalnosti, kvaliteti usluge i stručnosti. Njihova podrška pruža se kroz svaki korak procesa, počevši od pronalaska idealne nekretnine pa sve do završetka transakcije, koristeći najnovije tehnološke alate i inovacije.

Regent se oslanja na svoju mrežu stručnjaka, uključujući pravnike, arhitekte i financijske savjetnike, kako bi osigurao sveobuhvatnu uslugu koja olakšava klijentima put do njihovih ciljeva.

regent-split-otvaranje-6

Ako ste se odlučili na kupnju doma iz snova, agenti iz Regenta pružit će najviši nivo usluge u svakoj etapi: od pomoći kod odabira prave nekretnine, donošenja informiranih odluka i savjeta oko financijskih i pravnih odgovornosti do pregovaranja s prodavateljem kako bi za vas dogovorili najbolju cijenu, istovremeno štiteći vaše interese.

Isto tako, pružit će vam podršku u slučaju da unajmljujete nekretninu, vodeći računa o vašem budžetu i načinu života, a sve kako biste pronašli životni prostor kojeg ćete moći nazvati domom. Prodajte li nekretninu, iskusni tim stručnjaka vodit će vas kroz cijeli proces: počevši od procjene vrijednosti, do oglašavanja i pozicioniranja nekretnine kako bi se jedinstveno izdvajala od konkurencije, uz ciljani marketing distribuiran kroz sve važne kanale oglašavanja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

regent-split-otvaranje-7

Sinoć je, u krugu poslovnih partnera i prijatelja, Regent Real estate agency proslavio otvorenje splitske podružnice, a sve u odličnoj atmosferi za koju je u Hotelu Ora bio zaslužan Petar Grašo. Nakon Zagreba i Splita, Regent Real estate agency iduće godine svoja vrata otvara i na području Istre i Kvarnera.

Za više detalja, posjetite regent.hr.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)