Rješenje za svakodnevnu njegu

La Roche-Posay predstavlja novu generaciju njege pogodnu za cijelu obitelj; Lipikar Gel Lavant, umirujući gel za svakodnevno pranje lica i tijela koji kožu istovremeno smiruje i štiti te Lipikar Fluide, losion za umirenje i zaštitu kože lica i tijela koji kožu svakodnevno hidratizira. Novi Lipikar Gel Lavant i Fluide proizvodi s termalnom vodom La Roche-Posay, predstavljaju svakodnevnu njegu i higijenu tijela za odrasle, djecu i bebe.

Za bolji život osjetljive kože vašeg djeteta

Najčešće razmišljamo o koži lica i kako nju njegovati, a zaboravljamo na svakodnevnu njegu i brigu za naše tijelo. Svakodnevno pranje treba biti iznimno nježno kako bi se smanjila opasnost od nadraživanja, a uz to pravilno nanošenje hidratantne njege omogućuje obnavljanje hidrolipidnog sloja te pruža zaštitu i mekoću kože. Pravilna njega kože potrebna je od prvog dana, a usvajanjem rutine nježnog pranja omogućit ćete svojoj koži i koži vašeg djeteta da bude zaštićena, mekša i gipkija. Ove godine, La Roche- Posay predstavlja dermatološko rješenje za cijelu obitelj: Lipikar Gel Lavant i Lipikar Fluide, proizvode kreirane s minimalnim brojem sastojaka pažljivo odabranih za učinkovitost te za svakodnevnu upotrebu i njegu, prilagođene koži beba.

Lipikar gel Lavant smirujući je gel za svakodnevno pranje kože s La Roche- Posay termalnom vodom. Sadrži niacinamid koji pomaže kod smirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite maslac i glicerin koji vraćaju ugodu koži i obnavljaju lipide te La Roche-Posay termalnu vodu s umirujućim, omekšavajućim i antioksidacijskim svojstvima. Lipikar gel lavant, meki, kremasti, pjenušavi gel delikatnog mirisa, nježno čisti i štiti osjetljivu kožu cijele obitelji, ne iritira oči, ne sadrži paraben niti sapun te ima neutralan PH. Pogodan je za vlasište beba i intimno područje.

lipikar-fluideLipikar Fluide je smirujući i zaštitni hidratantni fluid koji se nanosi nakon tuširanja. Djeluje kao svakodnevna hidratacija koja istovremeno intenzivno smiruje kožu i obnavlja funkciju barijere kože. Lipikar Fluid sadrži sveobuhvatnu formulu koja uključuje niacinamid koji pomaže kod smirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite maslac i glicerin koji obnavljaju lipide i hidratiziraju kožu te joj vraćaju osjećaj ugode te visoku koncentraciju La Roche-Posay termalne vode. Osvježavajuća, lagana, lako razmaziva tekstura Lipikar Fluida omogućuje brzo oblačenje odjeće nakon nanošenja. Prilagođen je za svakodnevnu njegu kože čitave obitelji, za lice i tijelo.

Njega suhe i osjetljive kože mora biti svakodnevna, nježna i pravilna, a upotreba jednostavnih tehnika pomoći će vam usvojiti rutinu nježnog pranja:
> Tuširajte djecu toplom vodom (35 C)
> Nastojite koristiti nježni sapun i gel za pranje bez mirisa ili bogatu kremu za tuširanje za neutralizaciju isušujućeg učinka kalcija u vodi
> Temeljito isperite kako biste uklonili proizvod
> Nježno sušite tapkanjem bez trljanja
> Izbjegavajte trljačice, perite kožu rukama
> Neka vaša djeca imaju kratke nokte

Uz dopuštenje: tbwa (sve fotografije)