Robert Čolina oduševio publiku koncertom evergreena

U koncertu Roberta Čoline sinoć su uživala i poznata lica – Miro i Sara Ungar, Doris Pinčić sa suprugom Davorom Guberovićem, Ivica Zanetti, Dino Petrić i mnogi drugi Robertovi prijatelji i kolege

robert-colina-koncert-1

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

robert-colina-koncert-1

”Hrvatski Michael Bublé”, kako su ga mnogi prozvali zbog jedinstvenog stila i ljubavi prema evergreenima i swingu, koncert je otvorio pjesmom ‘Buona Sera Signorina’, a zatim krenuo nizati bezvremenske hitove ‘Samo jednom se ljubi’, ‘Fly Me To the Moon’, ‘Sway’, ‘Besame Mucho’, ‘Predaj se srce’, ‘Nije htjela’…

robert-colina-koncert-2

”Ovo je zaista jedna posebna večer, puna emocija, nostalgije, no ponajviše vrhunske glazbe…”, komentirao je sinoć Robert Čolina, koji je puna dva sata vladao scenom, a oduševljena i raspjevana publika gotovo mu i nije prestajala pljeskati.

U koncertu Roberta Čoline sinoć su uživala i poznata lica – Miro i Sara Ungar, Doris Pinčić sa suprugom Davorom Guberovićem, Ivica Zanetti, Dino Petrić i mnogi drugi Robertovi prijatelji i kolege.

robert-colina-koncert-3

Robert je sinoć pokazao da je uistinu pravi vladar scene – lakoća njegove glazbene izvedbe, scenski nastup i komunikacija s publikom, nikog nisu ostavili ravnodušnim. A repertoar kojeg je pomno odabrao u suradnji s Josipom Cvitanovićem, renomiranim dirigentom koji je i aranžirao skladbe za ovaj koncert, bio je i svojevrsni crossover.

robert-colina-koncert-4

Sinoćnje glazbeno putovanje je tako vratilo publiku u vrijeme Franka Sinatre, Ive Robića i velikih orkestara, no i legendarnih Indexa, Kemala Montena, The Driftersa, Joea Cockera… Robert je sinoć premijerno izveo i svoj novi singl ‘Manuele’, novu verziju poznate skladbe Zrinka Tutića, a u jednom trenu na bini mu se pridružila i gošća iznenađenja Nika Pastuović, koja je s njim otpjevala duet ‘Lutka za bal’.

robert-colina-koncert-5

Robert je na svoju set listu uvrstio i poneko iznenađenje, pa je tako zapjevao ‘Dajte vina, hoću lom’, pjesmu Harisa Džinovića u salsa aranžmanu, a otpjevao je i svoj prvi i najveći hit ‘Sad te ostavljam’, također u potpuno novom aranžmanu.

S obzirom kako je razgaljena publika Roberta Čolinu više puta pozivala na bis, priredio im je zaista večer za pamćenje.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)