Rovinj – šampion turizma okrunjuje novu Kraljicu Hrvatske

Samo jedna ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta.

I ove godine Rovinjski hotel Lone 29.studenoga 2022. postat će središte ljepote, zahvaljujući izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja – krune Mediterana koji je ujedno i višestruki te ovogodišnji turistički prvak Hrvatske.

kraljica-hrvatske-rovinja-1

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“. O kvaliteti spomenutog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja.

kraljica-hrvatske-rovinja-2

Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku. Kažu da je došao trenutak najaviti izbor za Kraljicu Svijeta koji će se po prvi puta održati u Hrvatskoj.

kraljica-hrvatske-rovinja-3

Djevojke će se publici predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Alyce Paris, potom u raskošnim vjenčanicama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske te u kupaćim kostimima brenda Pletix. Za siguran hod i udobne cipele pobrinut će se poznati Austrijski brend Högl, za frizure finalistica bit će zadužen frizerski salon Gea, dok će za make-up biti zadužena Tamara Flego.

kraljica-hrvatske-rovinja-4

Osvajačice lenti zablistat će u nakitu Zlatarne Dodić, a sunčane naočale brenda Sherri Hill krasit će lica mladih ljepotica koje će uživati u delicijama Kanaan. Za zdravlje i dobar izgled natjecateljica brinu se Poliklinika Medikol, Poliklinika Rotim, Specijalna bolnica Neurospine te Poliklinika Veir.

kraljica-hrvatske-rovinja-5

Službeni prijevoznik za ugodnu vožnju Kraljica Hrvatske je Brioni Pula. Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske završne pripreme za izbor odradile su u Rovinju, Puli te NP Brijuni gdje su imale posebnu čast, baš poput Angeline Jolie i princeze Karoline od Monaka družiti se i hraniti najstariju slonicu Lanku.

kraljica-hrvatske-rovinja-6

Svečanost će voditi zabavan voditeljski par, Zlata Muck Sušec i Mario Sedmak, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Giuliano Đanić, te grupa Feminnem. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast.

Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario, a za piće dobrodošlice Darna iz Rovinja. Za izradu prekrasnih buketa zadužena je cvjećarna Flower Shop S iz Pule, Poreča i Vrsara.

kraljica-hrvatske-rovinja-7

Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 29. studenog u 19:00 sati za Kraljicu Hrvatske. Očekuje vas vrhunska zabava koju su organizatori pripremili.

Ulaz je slobodan, a rezervacija pozivnice može se učiniti putem e-mail adrese: info@kraljica-hrvatske.hr

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)