Severina oduševila riječku publiku

”Moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu, jer nisam znala jesam li dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti” – Severina

severina-koncert-rijeka-1

Dupke ispunjena dvorana Mladosti, koja je skoro mjesec dana unaprijed bila rasprodana, dočekala je Severinu u Rijeci, gradu za koji je više puta naglašavala koliko je emotivno posebno vezana, a isto je učinila i večeras:

severina-koncert-rijeka-2

”Ako trebam birati drugi grad nakon Splita – to je Rijeka, koja mi je otvorila svoja njedra 2003. godine, kada sam iz HNK Ivana pl. Zajca, od tadašnje intendantice Mani Gotovac, dobila poziv da glumim u najpoznatijoj predstavi s kvarnerskog područja i to glavnu ulogu u predstavi ‘Karolina Riječka’. Ta predstava je bila najposjećenija predstava, s najvećim brojem odigranih predstava, njih skoro 60 u jednoj godini.

severina-koncert-rijeka-3

Svi prijatelji koje sam stekla u tom periodu su večeras bili tu, uključujući i moju garderobijerku iz predstave – Saly Kljenak, koja je, osim što je bila moja osobna garderobijerka u ‘Karolini Riječkoj’, bila i moja garderobijerka na turneji ‘Dobrodošao u klub’, 2013. godine.

severina-koncert-rijeka-4

Tada smo imali veliku produkciju, hidraulika nije mogla ući na vrata dvorane Mladosti pa sam zamolila da srušimo vrata, dovratke i zidove oko vrata. Rekli su mi – ”Samo rušite…”, a ja sam rekla – ”Sagradit ćemo nova, veća i bolja vrata”.

severina-koncert-rijeka-5

Večeras su kroz ta vrata ušli moji dragi Riječani, kojima od srca zahvaljujem što su još jedanput pokazali koliko me vole, iako moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu, jer nisam znala jesam li dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti.” – izjavila je Severina.

Najemotivniji trenutak večeri bila je izvedba ‘Rođeno moje’, nakon koje je uslijedio višeminutni aplauz publike.

Riječki koncert bio je nastavak prošlogodišnje dvoranske turneje, tijekom koje su se već održali rasprodani koncerti u arenama u Varaždinu i Osijeku, dok je sljedeći na rasporedu u Zadru, 13. travnja. Ulaznice za ŠC Višnjik dostupne su putem sustava Eventim.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografje)