Sjajne ideje za darivanje ovog Valentinova

Solidea unisex proljetni hit kojeg isprobajte ovog Valentinova- vrijeme je za SOCKSforYOU BAMBOO!

Za sve one frajere koji su se pitali kad će Solidea i za njih osmisliti čarapu koja lijepo izgleda i koja pruža kompresiju tijekom sjedenja ali i hodanja, dobra vijest! Veljača je u znaku SOCKSforYOU BAMBOO dokoljenki za muškarce i žene napravljenih od posebne tkanine izrađene u Solidea laboratoriju!

bamboo-dokoljenke-1

Za trenutnu objavu: Upoznajte Solidea tkaninu, jednu od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla, od bambusove viskoze od koje su izrađene unisex dokoljenke. Njihova je kompresija zajamčena poliamidnim i elastanskim slojem zatvorenim između dva sloja bambusa, za posebno ugodan osjećaj u dodiru s kožom, odnosno, unutarnjim i vanjskim dijelom čarape. Ova struktura stvara “mikrookruženje” u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha.

bamboo-dokoljenke-2

SOCKSforYOU BAMBOO napravljene su od materijala koji se ističe svojom održivošću: uzgoj ne uključuje gubitak resursa i ne zahtjeva pesticide i gnojiva. Zahvaljujući njegovoj upotrebi moguće je izraditi vrlo lagane i prozračne tkanine, sposobne održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva.

bamboo-dokoljenke-3

U liniji Socks for you, istraživanje materijala kombinira se s prepoznatljivim talijanskim dizajnom. Uz osnovni model(OPERA) u crnoj ili bordo boji, dostupan je i drugi model u crnoj boji(TYPE) sa motivom slova abecede.

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana, a ono što oduševljava je činjenica da dokoljenke dolaze i u velikim brojevima, do broja stopala 49.

bamboo-dokoljenke-4

Gdje kupiti?

U ljekarnama i putem web shopa www.solidea.com.hr

Uz dopuštenje: Modni almanah (sve fotografije)