Treći Amwayev dan volontiranja

Amway obilježio međunarodni dan volontiranja u SOS Dječjem selu Lekenik. Ovom prigodom Amway donirao kućanske aparate za jednu SOS obitelj i organizirao o radionicu zdravoj prehrani za štićenike Sela.

Treći Amwayev dan volontiranja koji se obilježava u 29 zemalja diljem svijeta ove je godine u Hrvatskoj održan u SOS Dječjem selu Lekenik. Amwayevi su volonteri proveli dan sa djecom iz Sela sudjelujući u zabavno-edukativnim radionicama na temu zdrave prehrane i važnosti tjelovježbe pod stručnim vodstvom nutricionistice mr.sc. Irene Švenda i Amwayeva trenera Daria Polančeca. U sklopu ovog događanja Amway je jednoj SOS obitelji donirao potrebne kućanske aparate i podijelio djeci prigodne poklone.

amway-03

Amwayev dan volontiranja dio je kampanje za djecu ONE by ONE kroz koju Amway već više od deset godina pomaže djeci diljem svijeta. Ove se godine kroz različite aktivnosti tvrtke, njezinih zaposlenika i volontera, nastojalo educirati djecu o pravilnom izboru prehrane – koje su namirnice za njih dobre, a u kojim se skriva šećer? Čega treba jesti više, a čega manje? Koliko je fizička aktivnost važna?

“Amway je više od 80 godina predan promoviranju zdrave prehrane i kvalitetnom načinu života. Kako se prehrambene navike i navike vježbanja razvijaju već u djetinjstvu, naš je cilj upravo djeci ukazati na njihovu važnost i nastojati ih uputiti da te iste pozitivne da ostave dugotrajan utjecaj, izjavila je Didem Balcioglu, Amwayeva voditeljica korporativnih poslova za Hrvatsku, Sloveniju, Rumunjsku i Bugarsku.

‘Od srca želimo zahvaliti djelatnicima Amwaya koji su upravo SOS Dječje selo Lekenik odabrali kao lokaciju za obilježavanje međunarodnog dana volontera. Pored hvalevrijedne donacije kućanskih aparata koji će uvelike pomoći obavljanju svakodnevnih obveza SOS mama u SOS kućama Dječjeg sela Lekenik, Amway je za našu djecu priredio vrlo edukativan i posve ukusan dan. Veliko hvala gospođi Ireni, nutricionistkinji, koja je na našu djeca prenijela znanje o namirnicama i zdravoj prehrani. Ovoj radionici prisustvovali su polaznici viših razreda osnovne škole, sedmaši i osmaši, koji su objeručke prihvatili nova znanja i sa zadovoljstvom kušali zdrave delicije’, rekla je Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra.

amway-02

Amwayev brend NUTRILITE promiče filozofiju života koja se temelji na zdravoj:

Prehrani

Umjerena dijeta koja uključuje obroke s mnogo voća i povrća u svrhu dobivanja svih potrebitih nutritivnih sastojaka

Tijelu

ravnoteža između vježbanja i odmora kao ključne stvar u održavanju fizičke spreme i regulacije tjelesne težine

Umu

težnja da se pozitivan mentalni stav uključi u sve što radimo znači izbjegavanje negativnog stresa i poticanje relaksacije, bavljenja hobijima i osobni razvoj

Odluci odluka

donošenje u svrhu zdravijeg života koji se temelji na pravilnoj prehrani i vježbanju

Uz opuštenje: Dialog komunikacije (sve fotografije)