U tri koraka do boljih obiteljskih odnosa

Samo nekoliko dana „bijega“ od rutine, učinit će razliku i obogatiti vaš život i obiteljske odnose. Terme Tuhelj pozivaju na nezaboravan obiteljski odmor!

tuhelj

Obitelji koje dijele zajedničko vrijeme i aktivnosti imaju puno harmoničnije odnose, stoga – umjesto „svatko u svom filmu“ i ispred različitih ekrana – slobodne trenutke ispunite uživajući u druženju s najmilijima, a Terme Tuhelj prava su oaza zabave i hedonizma za cijelu obitelj.

tuheljske toplice

Svijet zabave na vodi

Na unutarnjem kupalištu nalazi se pravi Vodeni grad – hipnotizirajući svijet zabave za najmlađe. Tu su prskalice u obliku životinja i tobogani za djecu najmlađeg uzrasta, no ni oni stariji u Vodenom gradu neće ostati razočarani, jer će uživati u bazenima s brojnim hidromasažnim mlaznicama i Black Hole toboganu, adrenalinskoj atrakciji kojoj neće moći odoljeti ni roditelji.

odmor tuhelj bazen

Odrasli se često žale kako nemaju vremena posvetiti se tjelesnoj aktivnosti. Dok djeca uživaju u Vodenom gradu, plivački bazen roditeljima je na raspolaganju za rekreaciju i opuštanje.

Obiteljski wellness

SPAeVITA centar Terma Tuhelj mjesto je gdje će opuštajući odmor dobiti pravo značenje. Brojni tretmani, kupke, masaže…, kao i čudesan svijet sauna ove oaze hedonizma u srcu Zagorja, samo su dio brojnih sadržaja koji su gostima na raspolaganju. Tu se mogu opustiti i roditelji i djeca.

Naime, za stvaranje novih iskustava i lijepih obiteljskih uspomena, svakako se preporučuje odlazak na obiteljsko saunanje, a tu su i posebni wellness tretmani za najmlađe goste.

tuheljske toplice bazeni

Širenje vidika

Posjet svakoj destinaciji, prilika je i za istraživanje. Čak 14 muzeja i galerija, 17 arheoloških nalazišta, 33 dvorca, više od 100 prekrasnih sakralnih objekata, ali i brojne biciklističke staze i tematski parkovi, u Zagorju se nude kao na dlanu. Istražite ih u društvu najmilijih i stvorite zajedničke doživljaje.