Veselje u rodilištu Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ u Bjelovaru donose Baby Center i Apollo

Svaka rodilja i beba dobit će besplatne pelene za vrijeme boravka u rodilištu – donirani broj pelena odgovara cjelogodišnjoj potrebi rodilišta.

rodiliste-opca-bolnica-bjelovar-1

Tvrtka Apollo d.o.o. distributer dječjih potrepština i opreme u suradnji s Baby Center trgovinama posjetila je rodilište Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ u Bjelovaru i donirala cijelom odjelu godišnju zalihu jednokratnih pelena, višenamjenskih tetra pelena te električne izdajalice.

rodiliste-opca-bolnica-bjelovar-2

Ova lijepa priča nastala je na inicijativu glavne sestre odjela, Maje Ćurković kojoj su se tvrtka Apollo i Baby Center trgovine rado odazvale.

Rodilište Opće bolnice „Dr. Anđelko Višić“ ima oko 560 poroda godišnje i koristi tetra pelene za svako dijete za vrijeme boravka u rodilištu. Brend Bubaba by FreeON izvrstan je izbor, osim vrhunske kvalitete specifičnost je da se pelene proizvode u Hrvatskoj, u proizvodnom pogonu u Sv. Križu Začretje. Donirana količina odgovara cjelogodišnjoj potrebi rodilišta.

rodiliste-opca-bolnica-bjelovar-3

Novost je da rodilje Opće bolnice u Bjelovaru više ne moraju nositi jednokratne pelene pri dolasku u bolnicu jer je osigurana količina Kit & Kin ekoloških pelena svakom rođenom djetetu u sljedećih godinu dana. Izuzetno kvalitetne antialergijske i ekološke pelene Kit & Kin, izrađene su od nježnih materijala i primjerene posebno za osjetljivu kožu novorođenčadi.

rodiliste-opca-bolnica-bjelovar-4

Goran Pavlović, dr.med., specijalist ginekologije i opstetricije prilikom preuzimanja donacije izjavio je: „Rano razdoblje majčinstva tijekom boravka u rodilištu je izrazito osjetljivo kako zbog težine samog poroda i oporavka tako i zbog nove najdraže i najteže obveze, brige za dijete.

rodiliste-opca-bolnica-bjelovar-5

Presretni smo što su tvrtka Apollo Slovenija i Hrvatska te Baby Center trgovine prepoznali naše potrebe i želju da uljepšamo vrijeme majkama i djeci tijekom boravka u bolnici.“ Dr. Pavlović je dodao kako medicinsko osoblje ima veliku želju standard pružene usluge podići na zavidnu razinu, a donirani proizvodi iznimne kvalitete pomoći će im napraviti pozitivnu razliku koju će majke primijetiti, a novorođenčad osjetiti. Dr. Pavlović istaknuo je kako će uz pomoć doniranih proizvoda kao medicinsko osoblje pokazati da im je stalo činiti kontinuirane pozitivne pomake u kvalitetnijoj skrbi za majke i novorođenčad.

rodiliste-opca-bolnica-bjelovar-6

Želja tvrtke Apollo i Baby Center trgovina je graditi čvrstu povezanost sa svojom zajednicom, a upravo je obitelj najdragocjenija i najvažnija zajednica za sigurno i bezbrižno odrastanje. Kako je svaki početak izazovan, tako drže da ovakve akcije pružaju podršku ponajprije majkama i bebama, ali i svim članovima obitelji i cijelom medicinskom osoblju bolnica. Baby Center trgovinu u Bjelovaru možete pronaći na adresi Južna obilaznica 2a (retail park Stop shop), 43 000 Bjelovar.

rodiliste-opca-bolnica-bjelovar-7

Ukupna vrijednost donacije iznosi 3.396,06 €.

Uz dopuštenje: Komm (sve fotografije)