Vrijeme je za igru – u kina je stigao Saw X

Čestitamo! Ako čitate ovaj tekst, to znači da ste preživjeli sve druge dijelove horor franšize “Saw”.

Međutim, obavještavamo vas da vas čeka još uzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak u povijesti franšize SAW – SAW X (SLAGALICA STRAVE X) u distribuciji Blitz filma, kojeg su jučer premijerno doživjeli posjetitelji CineStara na Cinehorror večeri.

saw-x-film-1

Uz klasik među hororcima, posjetiteljima je ekipa iz Old Lock Up escape rooma osigurala posebno jezivo atmosferu kakvu bi Jigsaw samo mogao poželjeti, a za one željene još više straha Old Lock Up escape ima sobu inspiriranu SAW filmovima The Bailiff koju možete posjetiti na njihovoj lokaciji u Zagrebu.

saw-x-film-2

Hrabrost za odlazak u kino, na premijeru najnovijeg nastavka jednog od najstrašnijih horor filmova svih vremena, skupili su i neki od poznatih influencera: Dalibor Petko, Nika Ilčić, Marina Mamić, Korana Marović, Katarina Smolić te Tik Tokeri Florijan Lacko, Ivan Magla i Igor Jadan.

saw-x-film-3

Novi nastavak kultne franšize otkriva nepoznato poglavlje u Jigsawovoj najosobnijoj igri, donoseći povratak Johna Kramera, ikone horora utjelovljene izvanrednim Tobinom Bellom. U ovom nastavku susrećemo bolesnog i očajnog Johna Kramera koji se, suočen s neizbježnim, odlučuje na eksperimentalno putovanje u Meksiko. Tamo se podvrgava rizičnom medicinskom zahvatu u nadi da će pronaći čudo koje će izliječiti njegovu tešku bolest.

saw-x-film-4

Ipak, umjesto olakšanja, John otkriva da je cijela operacija bila zamišljena kao podla prijevara usmjerena na iskorištavanje očajnih ljudi. S novim ciljem i dubokim osjećajem nepravde, zloglasni serijski ubojica, John Kramer, vraća se svom zanatu. I ovoj se put suočava s prevarantima na svoj prepoznatljiv način – kroz podmukle, bolne i lukave zamke koje će testirati granice ljudske izdržljivosti, kao i morala.

Kroz intrigantnu i jezivu priču, publika će biti u neizvjesnosti do kraja, pokušavajući razotkriti tajne koje leže duboko u srcu ove smrtonosne igre. Nemojte propustiti priliku svjedočiti povratku jednog od najikoničnijih likova horor žanra. Ovo je igra koja nema povratka, a samo najjači će preživjeti. Stoga, skupite hrabrost i kupite svoje ulaznice sada na blagajnama kina ili online!

Slagalicu Strave X u distribuciji Blitza pogledajte od danas u kinima diljem Hrvatske u 2D i 4DX formatima.

uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)