Za imunitet cijele obitelji se pita Revita

Nadolazeće razdoblje nam donosi sve više hladnije vrijeme, pa samim time trebamo pripremiti zdravlje na nadolazeću zimu. Postoje razni načini za borbu protiv hladnog vremena i sezonskih prehlada, ali sve se svodi na jačanje imuniteta.

Imunološki sustav je odgovoran za očuvanje našeg zdravlja, a ako mi brinemo o njemu, on će se brinuti za nas. Iako ovo može zvučati kao jednostavan plan, postoje neke svakodnevne radnje na koje trebamo obratiti pozornost, a koje jednostavno možemo koristiti za jačanje imuniteta i održavanje dobrog raspoloženja i zdravlja tijekom hladnijih mjeseci (kada smo posebno osjetljivi).

Jedan od primjera je matična mliječ, prirodni boost imunitetu. Matična mliječ je adaptogena supstanca koja kada uđe u tijelo prepoznaje upalne procese i tamo šalje svoju vojsku – direktno na izvor upale. Zato se jednako preporučuje odraslima i djeci, pogotovo djeci jer pomaže kod kognitivnog razvoja.

revita-fe

Revita napitci u obliku praha dolaze s liofiliziranom matičnom mliječi, vitaminom C i dvovaletnim željezom za prirodnu podršku Vašem imunološkom sustavu te povećanju nivoa željeza u krvi. Revita Fe Forrest Berries se posebno preporučuje osobama koje imaju pomanjkanja željeza u krvi, te je isto tako pogodno i za djecu.

Dvovaletno željezo je željezo nasličnije našem staničnom željezu, što samim time dovodi do brže apsorpcije. Željezo igra važnu ulogu u našoj stanici te isto tako pomaže kod umora, iscrpljenosti i anemičnosti, a najveća prednost je u tome što dolazi bez nuspojava: neće teško pasti na želudac, neće izazvati probavne smetnje i nema težak okus metala prilikom konzumacije. Može se koristiti kao dodatak postojećoj terapiji ili kao samostalna terapija.
Osigurajte Vašu dnevnu dozu željeza i pobijedite umor.

Primjena: 2 male žličice dnevno razmutiti u 2dcl vode te popiti 2x dnevno za odrasle, dok djecu piju 1x dnevno.

IG account: Zapratite nas za još savjeta te otkrijte cijelu liniju proizvoda na dolje navedenom linku OVDJE!
Mjesto kupovine: dm i odabrane ljekarne

Uz dopuštenje: Pmpero (sve fotografije)