Zagrebačka metropola bogatija za novo mjesto kada je u pitanju brunch

Mime’s obogaćuje brunch gastro scenu svojom slasnom ponudom koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.

mime-brunch-1

Ako se nikada niste mogli odlučiti volite li više doručak ili ručak kombinacija upravo ta dva obroka možda je idealna za vas, a hrvatska metropola postala je bogatija za još jedno popularno mjesto koje je također u svoj meni uvrstio popularne namirnice pretočene u jela idealna za uživanje u brunchu.

mime-brunch-2

Od samog otvorenja pa do danas, Mime’s trattoria i pizzeria popularna je gastro destinacija svih ljubitelja talijanskih delicija. Širenjem poslovanja na nove lokacije, Mime’s trattoria i pizzeria odlučili su se i na širenje svoje gastro ponude. Jaja, avokado, losos, granola, voće i slične namirnice upravo su glavne za stvaranje novih delicija koje već danas možete probati.

mime-brunch-3

Brioche tost s pečenim špekom, poširanim jajem, hollandaise umakom i vlascem, bruscheta s kuhanom prešanom šunkom, kajganom, karameliziranim lukom i sjemenkama gorušice ili brioche tost s lososom samo su neka od jela u brunch ponudi. Za sve ljubitelje zdrave prehrane u ponudi se nalazi i granola sa svježim voćem i jogurtom koja osigurava idealnu dozu energije i ukusnih namirnica.

mime-brunch-4

U hrvatskom jeziku nazvan užina, ali puno poznatiji pod popularnijim nazivom prihvaćenim iz engleskog jezika, brunch, u posljednjih nekoliko godina postao je najpopularniji obrok većine Hrvata. Upravo poput samog imena, brunch je kombinacija jela koja se mogu posluživati tijekom doručka i ručka, a najčešće vrijeme kada restorani poslužuju ova jela je između 10 i 14 sati.

mime-brunch-5

A srce Zagreba upravo je postalo bogatije za mjesto u koje će svi ljubitelji hrane sa zadovoljstvom doći i uživati u atraktivno uređenom ambijentu, kušajući delicije pretočene u zanimljivu brunch ponudu.

Uz dopuštenje. PR365 (sve fotografije)