Zagrebački brend L’erotic otvorio je svoj prvi dućan

U trgovini je moguća degustacija hrvatskih ginova i handmade začina, a bogata ponuda istih nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

l-erotic-proizvodi-1

Posljednjih nekoliko godina svjedočimo velikoj svjetskoj popularnosti gina koji je postao jedan od najtraženijih alkoholnih pića današnjice. Destilirani napitak čiji se prevladavajući okus dobiva iz borovice u dalekoj se povijesti smatrao ljekovitim, a danas je nezaobilazan izbor prilikom izlazaka.

l-erotic-proizvodi-2

Ono što ga čini drugačijim su različite kombinacije ispijanja koje nam omogućuju da isti pomiješamo s tonikom ili nekim drugim gaziranim pićima, ali i dodamo nezaobilazne začine.

l-erotic-proizvodi-6

Kako bi ljubitelji ovog pića neometano uživali u svakom gutljaju, zagrebački brend L’erotic, poznat po proizvodnji dehidriranog voća i dekorativnih začina za sve vrste koktela, slastica, hrane i sve popularnijeg gin tonica, otvorio je svoj prvi dućan na Trešnjevci, točnije na adresi Maruševečka 8.

l-erotic-proizvodi-3

Ono što ih čini posebnima je činjenica da proizvode sami svoje dehidrirano voće, ne uvoze gotove proizvode i maksimalno se trude surađivati s domaćim uzgajivačima voća. Prvi na tržištu u ponudu su uvrstili jagodu, smokvu, lubenicu, breskvu i malinu, ali i drugačije voće kao što je: dehidrirani dragon fruit, japanska jabuka kaki, papaja, mango, kiwano i drugo.

l-erotic-proizvodi-4

Ponosni su na svoje dosadašnje uspješno poslovanje koje im je omogućilo da proizvodnju presele u puno veće postrojenje i nakon kratkog vremena otvore vrata svoje prve prodavaonice L’erotic house of gin and spices. Kako bi se lakše odlučili za kupnju, kupcima su omogućili da degustiraju hrvatske ginove i originalne dekoracije jer im je jedan od ciljeva da se uvjere u kvalitetu hrvatskih proizvoda koji žele kupiti.

l-erotic-proizvodi-5

Za potpuni doživljaj cjelokupne priče, otvoren je i L’erotic Gin Bar u ulici Nikole Tomašića 13 gdje u ugodnom ambijentu možete uživati u raznim domaćim ginovima i delikatesnim platama kao što su: pršut, istarske kobasice, slavonska slanina, kulen i sirevi iz raznih krajeva Lijepe naše.

l-erotic-proizvodi-7

Uz dopuštenje: PR365
Foto: Matea Mikić Pavlović