Ženska priča s temom “Ususret Valentinovu”

Ovogodišnja, druga po redu, Ženska priča sinoć je rasprodala Sax! Iako inače prevladava ženska publika, ovog puta to nije bio slučaj.

zenska-prica-valentinovo-1

Marijana Perinić ovoga puta u svom talk-showu ugostila je kazališnu, filmsku i televizijski glumicu Natašu Janjić Medančić, spisateljicu i eksperticu emisije „Brak na prvu“ Sanelu Kovačević Nelly, glazbenika, pjevača, novinara i voditelja Roberta Marekovića te glumca i komičara Zlatana Zuhrića Zuhru.

zenska-prica-valentinovo-2

Tema epizode bila je „Ususret Valentinovu“ koja je uvijek zanimljiva za rasprave među ženskom i muškom populacijom, pa tako publika nije mogla dočekati dio kada mogu postavljati pitanja, a kada su došli na red nisu se zaustavili. Svatko je imao barem jedno pitanje koje je želio postaviti ili se na neki način nadovezati u raspravu. Glavna tema rasprave bila je komercijalizacija Valentinova s kojom se skoro nitko nije složio.

zenska-prica-valentinovo-3

Valentinovo se desetljećima predstavlja kao Dan zaljubljenih, odnosno dan kada bi trebali iskazati svoju ljubav prema partneru no nisu se svi složili s tim. Glavni zaključak je bio da bi se u odnosu svi trebali truditi svaki dan i pokazivati svoju ljubav, a ne samo na Valentinovo. Zlatan Zuhrić Zuhra tako je izjavio da on Valentinovo voli „razbiti na rate“, odnosno da svoju ženu časti i iznenađuje sa sitnicama bez obzira na određene prigode.

zenska-prica-valentinovo-4

Također je ispričao i zanimljivu anegdotu o tome kako je završio sa svojom ženom „Ja sam se oženio u 60. godini života i to sa ženom s kojom sam hodao prije punih 28 godina“. Na to se nadovezala i tema pronalaska one prave osobe koju je danas, kako su se svi složili, jako teško pronaći.

zenska-prica-valentinovo-5

„Loše prolazim na Tinderu, nisam ni tamo baš imao sreće sa ženama, a inače u odnosu dajem previše od sebe, a samo tražim da me se voli“ izjavio je Robert Mareković te dodao kako je njegov najgori ulet bilo pitanje „Jel’ ti muž kod kuće?“

zenska-prica-valentinovo-6

Ženskom dijelu publike savjete su podijelile Nataša Janjić Medančić i Sanela Kovačević Nelly. „Dopusti muškarcu da se potrudi oko tebe, što je dosta teško ako si navikla da sve možeš sama.“ rekla je Nataša ženskom dijelu publike i istaknula kako je prema njoj to najvažniji savjet svim ženama.

„Kada muškarac gubi interes i povlači se, pusti ga i ni slučajno se nemoj ponižavati tako da ga proganjaš i šalješ mu poruke.“ rekla je Sanela te dodala kako primaju prijave za Brak na prvu za samce. Rasprava se pri kraju jedva završila, a nakon ove epizode Ženske priče publika je izašla prepuna dojmova.

Uz dopuštenje. PR365 (sve fotografije)