Nagradna igra i paketi mobilnoga interneta – bonbon predstavlja SIMer

Paketi veličina od 15 do 120 GB prometa namijenjeni su studentima kako bi nesmetano ispunjavali svoje obveze i pratili nastavu u virtualnim predavaonicama.

Ponudu prati i vrijedna nagradna igra u kojoj je moguće osvojiti prijenosno računalo ili godišnje zalihe besplatnoga podatkovnog prometa.

bonbon, brend Hrvatskog Telekoma, s ciljem da uspješno odgovori potrebama studentske populacije, predstavio je nove SIMer pakete – mobilni internet na bonove koji pruža najbolji omjer kvalitete i cijene.

SIMer ponuda se sastoji od tri paketa podatkovnog prometa – najmanji sadrži 15 GB i stoji 70 kuna, sljedeći s 50 GB iznosi 120 kuna, dok je onaj od čak 120 GB dostupan za 150 kuna.

Kako bi se ponudu aktiviralo, potrebno je putem web stranice bonbon.hr/SIMer potvrditi studentski status i naručiti SIM karticu koja ubrzo poštom dolazi na odabranu adresu.

Po primitku SIM kartice, slijedi jednostavna online registracija i odabir jednog od ponuđenih SIMer paketa.

Studenti mogu naručiti SIM kartice s navedenom ponudom do 15. prosinca 2020., a svi koji se do 15. siječnja 2021. godine registriraju i aktiviraju jedan od paketa, narednih će 12 mjeseci imati na raspolaganju ovu opciju kad god im zatreba dodatni mobilni internet.

Studenti koji se odluče za paket od 120 GB također sudjeluju i u nagradnoj igri u kojoj mogu postati vlasnikom Notebook HP prijenosnog računala ili pak osvojiti jednu od devet besplatnih godišnjih zaliha mobilnog interneta koji će neupitno poslužiti pri uspješnom obavljanju studentskih obveza, ali i uživanju u njima zanimljivim i bitnim sadržajima.

Kako bi sudjelovanje u nagradnoj igri bilo automatski zabilježeno, potrebno je samo registrirati SIM karticu s ispravnim imenom, prezimenom i osobnim podacima te aktivirati najveći studentski paket.

„S obzirom na specifičnost akademske godine u kojoj se značajna količina nastave održava u virtualnim predavaonicama, a što zahtijeva i veću potrebu za uslugom interneta, osmislili smo ponudu kako bi studenti mogli nesmetano ispunjavati svoje akademske obveze.

Ovom ponudom prilagođenom potrebama Generacije Z, temeljenoj isključivo na podatkovnom prometu koji je ovoj populaciji najvažniji, nastavljamo odgovarati na potrebe svojih korisnika“, izjavio je povodom lansiranja SIMer ponude Diego Perez-Tenessa de Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.

Više informacija o SIMer paketima te detaljne upute vezane uz sudjelovanje u nagradnoj igri dostupno je na web stranici bonbon.hr/SIMer.